Görüş Bildir
Haberler
Manchester United Sneijder İçin Geliyor

Manchester United Sneijder İçin Geliyor

Ulaş
24.05.2014 - 13:35

Manchester United Sneijder İçin Geliyor

Son güncelleme Şu anda - Güncellendi 24/05/2014 tarihinde 13:00'de

Eurosport Türkiye tarafından - Şu anda

Habertürk'ün haberine göre, Sneijder için daha Dünya Kupası’na start verilmeden teklifler gelmeye başladı...

Cimbom’un 10 numarasını uzun süredir kadrosuna katmak isteyen İngiliz devi Manchester United, Hollandalı çalıştırıcı Louis Van Gaal’in de göreve gelmesiyle birlikte Sneijder için vakit kaybetmeden ilk resmi teklifi yaptı.

Minimum 20 milyon Euro

Sarı-Kırmızılı kulübe iletilen ilk rakam beklentilerin altında kaldı. Ada ekibinin pazarlık payını açık bırakmak koşulu ile ilettiği 13 milyon Euro’luk teklife henüz yanıt vermeyen yönetim, Sneijder’ın transferi için Dünya Kupası’nda sergileyeceği performansa göre strateji belirleme kararı aldı. Sneijder için 20 milyon Euro’nun üzerinde bir rakam hedefleniyor. Brezilya 2014’te Sneijder’a çok güvenen Louis van Gaal, takım sistemini ona göre belirleyip 5-3-2’ye dönme kararı almışı. Bu arada Mourinho’nun çalıştırdığı Chelsea de Hollandalı yıldız için pusuda bekliyor.

Bonservisine 7.5 milyon Euro verilmişti

Ocak 2013’te imza atan, 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Sneijder için Inter’e 7.5 milyon Euro bonservis ödendi. Ayrıca 3.9 milyon Euro imza parası verildi. Maç başı ücretleriyle (Maksimum 500 bin Euro) birlikte yıllık 3.7 milyon Euro kazanıyor.

  • Eurosport
Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın