Görüş Bildir
Haberler
Mahsun Kırmızıgül'ün 'Boynuzlansam Bile Vazgeçmem' Senaryolu Klibi: Bu Sevda Bitmez

etiket Mahsun Kırmızıgül'ün 'Boynuzlansam Bile Vazgeçmem' Senaryolu Klibi: Bu Sevda Bitmez

Klip analizimiz her hafta olduğu gibi bu hafta da sizlerin huzurunda. Bu sefer elimizde kliplerinin her biri ayrı bir inceleme konusu olan değerli sanatçı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül var. Çıktığı zaman fırtınalar kopartan şarkı 'Bu Sevda Bitmez'in klibi de onlardan bir tanesi. Olayların seyri gerçekten de izleyeni hayretlere düşürüyor. Buyrun, birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mahsun Kırmızıgül'ün meşhur 3 numaralı "Biraz gazım var" bakışıyla klibimize başlıyoruz. Belli ki birazdan uzak bir noktaya gidip salıverecek...

2. Ayak yoluna gideceğine neredeyse emin olduğumuz Mahsun, Kadıköy Evlendirme Dairesi'nin gelin odasına giriş yapıyor; elinde soyadını yalancı çıkartan sarı bir gül var.

3. Bu noktadan sonra Mahsun Kırmızıgül'ün eski günlerine, kızla ilk tanıştığı güne gitmek zorundayız. Mahsun'un kıza bakışı, tam olarak kar görmüş Adanalı bakışı diyebilriz.

4. Kim bilebilirdi ki o bakıştan bir aşk hikayesi çıkacak. Çıkıyor... Mahsun, kızın tepesine vurmak suretiyle kızın beresini alıp kaçarak ne kadar aşık olduğunu gösteriyor bizlere.

5. Kız yaşadığı aşkın verdiği heyecanla mutlu mesut ilerlerken, Mahsun Kırmızgül soğuktan hızlı hızlı yürüyerek, romantizmin ağzına falan sıçıyor çok afedersiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. O zamanlar Watsapp olmadığı için Mahsun Kırmızıgül kendi imkanlarıyla kıza mesaj gönderiyor. Gerçekten de yazı tam bittiği anda kız "Bip bip" diye ötüyor ve camdan dışarı bakıyor.

7. "Eve vardım" demek için sevgilisini arayan Mahsun, kulağında sayısız cevapsız bir çınlama ile sarsılıyor. Bu sırada yanında sadece can yoldaşı ve kirvesi oyuncak pandası var.

8. Kızın telefonu açmama sebebini öğreniyoruz ki İTÜ Makina'dan bir oğlanla nişanı varmış. Kız resmen bir mantık nişanı içerisinde...

9. Bundan haberi olmayan Mahsun, kız görüşmek istemediği halde kızı zorla yemeğe götürüyor ve kıza bir adet gülü paket yapıp evde yemesi için takdim ediyor.

10. Kızı "Barışak mı? :)" diye götürdüğü yemekte kızın başkasıyla nişanlandığı öğrenen Mahsun, büyük bir bunalıma giriyor haliyle. Bu depresyon anlarında yanında elbette kirvesi oyuncak panda var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Mahsun'un siniri geçmiyor, isyanların en büyüğünü kıza mesaj çektiği yerde yaşıyor. Apartmanın önüne gidip bağırıp çağırıyor, bu sefer sesli bir mesaj bırakıyor.

12. Bu esnada kız, İTÜ Makina'dan olan nişanlısıyla dünya evine girmek üzere; eve gider gitmez Facebook'tan soyadını değiştirmeye odaklanmış vaziyette.

13. Mahsun, kızın evinin önünden bir türlü ayrılamıyor, yerlere yatmış falan bir sürü rezillik... Muhtemelen apartman sakinlerinin şikayeti üzerine belediye ekipleri geliyor ve Mahsun'u gerçek anlamda toplayıp götürüyorlar.

14. Yol kenarında bekleyen Mahsun "Sizin ben aq!"diyip arabaya taş fırlatacak diye düşünürken ne yapsa dersiniz? Evet, gül fırlatıyor. Kırmızı bir gül. Mahsun ve kırmızı bir gül...

Genç çiftimize mutluluklar, Mahsun'a da akıl fikir diliyoruz...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
307
55
20
17
7
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elif Kaya

Ben çok güldüm Allah razı olsun! Bir klip bu kadar güzel yorumlanabilirdi.

vemrv

Panda süperdi ya hele karnını kaşıması regl dönemindeki bunalıma girmiş bacılar gibi :)

Hoshimi hanaya

:D hüzünlendirdi