Görüş Bildir
Haberler
Mahsun Kırmızıgül'den Davutoğlu'na Sur İsyanı: 'Bu Kadar Merhametsiz Nasıl Oldunuz?'

etiket Mahsun Kırmızıgül'den Davutoğlu'na Sur İsyanı: 'Bu Kadar Merhametsiz Nasıl Oldunuz?'

Batuhan
29.01.2016 - 16:44 Son Güncelleme: 29.01.2016 - 17:28

Müziği bıraktıktan sonra sinemaya yönelen Mahsun Kırmızıgül Twitter'da son dönemde yaşanan doğduğu yer Sur'daki operasyonlara ilişkin paylaşımlarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na 'Bu kadar zalim, merhametsiz nasıl oldunuz ey Başbakan?' diye seslendi. Kendisinin doğduğu ilçe olan Sur'un 'yerle bir olduğunu' belirten Kırmızıgül, 'Oysa, bugün kaçmaya çalıştığımız her gerçek Irak'ta ve Suriye'de olduğu gibi, bir gün gelip yumruk olup suratımıza çarpabilir' dedi.

Mahsun Kırmızıgül, Twitter hesabından şunları yazdı:

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
476
270
38
28
20
19
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ynsemrebagiban

Kız otobüsünde yakıldığında , çarşı izninde ki askerler vurulduğunda , ambulanslar , hastaneler , okullar yakıldığında , küçük bebekler vurulduğun da biz bu ... Devamını Gör

antibağnaz

birisi bu kekoya o yardıma muhtaç yaralılara canlarını feda ederek koşan ambulansları kurşun yağmuruna tutanların devlet değil pkk olduğunu anlatsın.

seckin

Bilmez mi o karaktersiz. Ama içinde var işte terör desteği. Gitsin filmlerini de orda oynatsın şerefsiz. Kaç kişi izler acaba.

Pasif Kullanıcı

Filmlerinde PKK'ya Özgürlük savaşcısı diyen bir yönetmen konuşmuş. Ne oldu yoksa özgürlük savaşcılarını köşeye mi sıkıştırdılar? Masum insanlara senin o özgü... Devamını Gör