Görüş Bildir
Haberler
Mahmut Uslu Sert Konuştu

Mahmut Uslu Sert Konuştu

Fatih
19.06.2014 - 21:44

"Kupa Meraklısı Olmadık"

Onan'ın ardından saha içinden mikrofonla taraftarlara seslenen Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, 'Biz başkaları gibi kupa meraklısı olmadık'

Maçın tatil edilmesinin ardından saha içinde mikrofonu eline alan takım kaptanı Ömer Onan, sezon boyunca taraftarların desteğiyle en iyisi için mücadele ettiklerini belirterek, 'Bu sene müzemize Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı götürdük. Şimdi de lig şampiyonluğunu size hediye ediyoruz. Şampiyonluk camiamıza hayırlı olsun' diye konuştu.

Onan'ın ardından saha içinden mikrofonla taraftarlara seslenen Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, 'Biz başkaları gibi kupa meraklısı olmadık' diyerek sözlerine başladı.

Kupalı aldıklarını ancak prosedür gereği tören yapamadıklarını kaydeden Uslu, 'Kupa bizde ama prosedür gereği sonradan alacağız. Biliyorsunuz kupayı kendi sahamızda almak için uğraştılar. Çok olaylar oldu. Onun için biz kupayı sonra alırız önemli değil dedik. Ama şunu kimse unutmasın, biz kumpasçı biz paralelci değiliz biz Fenerbahçeliyiz. Sizden bir ricam var bu maça geldiğiniz biletlerinizi atmayın. Ya 19 Temmuz 2014'te ya da yeni sezon açılmadan bir gün evvel bu kutlamayı yapacağız. Hepinize kutlu olsun. Size Aziz Yıldırım'ın sevgi ve saygılarını iletiyorum' ifadelerini kullandı.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/fenerbahce/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mahmut Uslu Sert Konuştu

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Galatasaray yönetimine sert eleştirilerde bulundu.

Beko Basketbol Ligi final serisinde Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında her maç sonrası artan gerginlik tavan yaptı. Galatasaray Liv Hospital’ın Ülker Arena’da oynanacak son maça çıkmama kararının ardından şampiyonluk kutlamalarına başlayan Fenerbahçe’de Genel Sekreter Mahmut Uslu, Galatasaray yönetimine sert eleştirilerde bulundu.

Sarı-kırmızılı yönetimin 17 Aralık’ta başlayan kaset yayınları ile değiştiğini söyleyen Uslu “Ben Galatasaray camiası ile ilgili konuşmak istemiyorum. Ancak yönetimine daha önce kulübü yönetemediklerini söylemiştik. Bugün bunu kanıtladılar. Tutturmuşlar bir 17 Haziran… 17 Haziran değil, 17 Aralık bunların çöküşü oldu. Bunların korkusu 17 Haziran değil, 17 Aralık’tan dolayıdır. 17 Aralık’tan sonra herkesin foyası çıktı. Kumpasçılar bitti, paralelciler ortaya çıktı. Ben posta atacağım, istediğim kararı alacağım devri bitti” şeklinde konuştu.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/06/19/mahmut-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın