Görüş Bildir
Haberler
Mahmut Uslu'dan Hodri Meydan!

Mahmut Uslu'dan Hodri Meydan!

Batuhan
20.01.2014 - 11:04

Mahmut Uslu'dan Hodri Meydan!

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Yargıtay kararı üzerine Anayasa Mahkemesi'ne başvuracaklarını açıkladı.

Mahmut Uslu, 'Şike davasında tapeleri inceledim. 3 maçta şike var' diyen yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'ya cevap verdi.

Beyaz Tv’de yayınlanan 'Beyaz Futbol' programına telefonla bağlanan Uslu'nun açıklamaları şöyle

'Nasıl iyi olalım? Rasim arkadaşım tapelerden 3 maçtan şike olduğunu anladım demiş. O zaman 17 Aralık’taki tapeleri okuduğunuzda ne anladınız? Yargıtay’dan gelen bildiri: Bunlar silahlı suç örgütü kurmaktan, baskı yaptılar diyor.'

“Örgüt kuruldu, baskı yapıldı deniyor. Eski federasyon başkanları ve Aziz Yıldırım baskı yapmış. Diğer arkadaşlar nerede? Bunların da suç elemanı olması lazım. Olgun Peker’le bir çete kurduysa Aziz Yıldırım bir avantajı vardır değil mi? Son 14 senede Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın bu menajere verdiği para nedir? Araştırın bakalım. Fenerbahçe diğer kulüplerin toplamının yüzde 5′i bile değildir.'

'AF İSTEMİYORUZ'

“Biz af istemiyoruz. İnsanlar hapis yatacak. Aynı polis fezlekesi ve eski kahraman ilan edilen savcılar bizi yargılarsa bu adil yargılanma olmaz. Başbakan burada çete var dedi. Bu yüzden adil yargılama istiyoruz. Yıllarca spor idareciliği yaptık. 2300 sporcu istihdam ediyoruz. Biz yeniden yargılanmanın önünün açılmasını istiyoruz. Biz bu yanlış işlerini Allah’a havale ediyoruz. Öbür dünyada da bunun hesabını sorarız.”

“Şu anda elimize geldi Yargıtay’ın kararları, üzüntü verici. Şike var diyenleri kabul etmiyoruz. Bize artık Türkiye’de kimse inandıramaz bunu.”

“Bazı arkadaşlar UEFA ile uğraşıyorlar kişilere ceza verdirmek için ama ben bunun olacağına inanmıyorum. Başbakan bu hakimler, savcılar, polisleri temizliyorum diyorsa, bu UEFA demez mi yazık olmuş bunlara diye. Başbakan bunu söylüyorsa bunu diyorsa yanlış karar verdiğini düşünemez mi?”

“Şahsi olarak UEFA’dan bir yaptırım gelecekti. Ne oldu Milli Takım’a da yaptırım gelecekti, bir şey olmadı.”

'HODRİ MEYDAN'

'Salı günü Aziz Yıldırım geliyor hodri meydan! O zaman oraya geleceğiz başkanımıza da bunları söyle” diyerek programdan ayrıldı.

Aradan belli bir süre geçtikten sonra programa ikinci kez bağlanan Uslu, 'Başkan beni aradı. Canlı yayına bağlanan avukat Cumhurbaskanı’nın yetkisi vardır af hakkında demiş biz öyle bir affı istemiyoruz. Biz Anayasa mahkemesine zaten müracaat edeceğiz. Tek hakkımız o kaldı. Biz sadece adil yargılama istiyoruz. Biz kesinlikle af istemiyoruz. Bunu çok net olarak söylüyorum. Salı ve Çarsamba’ya alırsanız biz canlı yayına geleceğiz demiştik. Biz çarsamba günü kulübe bekliyoruz sizi görüşmek için. Bütün ekibinizle birlikte kulübümüze gelin ve hep birlikte ortak program yapalım' dedi.

Radikal

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/spor/mahmut...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın