Görüş Bildir
Haberler
Madef İstanbul'u Coşturdu

Madef İstanbul'u Coşturdu

Malatya Bulvar
17.05.2013 - 21:31 Son Güncelleme: 18.05.2013 - 11:27

Madef İstanbul'u Coşturdu

Program coşkulu geçti

Mehmet Balaman Ahmet Satılmış Mesut Salmanın Sahne aldığı Programda İstanbul Malatyasporu’muz Eyüp Karamasını 6-2 yendi Malatyalılar evlerine mutlu olarak döndü Katılan herkese teşekkür ederiz. Dedi.

Malatya Dernekler Federasyonu Eyüp stadında İstanbul Malatyaspor'a destek için bir program düzenledi. Güzel bir günde yapılan programa İstanbul Milletvekili İhsan Barutçu,Pötürge Belediye Başkanı Prof.Dr.Necdet Ayaydın,Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Şengül Kocabaş ve eşi,İstanbul'un çeşitli yerlerinden katılan Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları,Gop Meclis üyesi Eyüp Tuncer,Sultangazi Meclis üyesi Bilal Biricik,ilahi sanatçısı İsmail Beyhan,Eyüp Ak Parti İlçe Başkanı,Karagümrükspor Başkanı,kısa adı MADEF olan Malatya Dernekler Federasyonu başkanı ve üyeleri ve Malatyalılar katıldı.

Program Mehmet Balaman'ın tüküleriyle başladı.Balaman'ın güzel Tükülerine halay çekerek eşlik ettiler.Balaman yeni albümüne öncelik verirken,eski albümde ki istek alan parçaları da seslendirdi.Malatya’nın ilçeleri tek tek sayılırken hemşeriler alkışla eşlik etti.İstanbul Malatyaspor yönetimi misafirleri tek tek selamladı.Sonradan Madef yönetimi halkı selamladı.Kısa bir konuşma yapan MADEF Başkanı Yılmaz Durmuş,bu program için destek veren hemşehrilerine teşekkür ederken misafirlerine hoş geldiniz dedi.

Durmuş sözlerine şöyle devam etti:'

Ülkemizde bir konuşma ortamı olduğu zaman 2 konu konuşulur. Birincisi spor ,ikincisi siyasettir.Malatyalılar bizden ne istiyorsa biz onu yerine getirmeye çalışıyoruz.İstanbul'da bir spor takımımızın olması gençlerin istedi idi.Bizde onların taleplerini yerine getirdik.Atık İstanbul'da top koşturan bir takımımız var.Şimdi o takımın daha iyi bir yere gelmesi için destek olmamız lazım. Şeklinde konuştu.

MADEF Genel Başakanı Yılmaz DURMUŞ Malatya Dernekler Federasyonu emin adımlarla yoluna devam ediyor biz Malatya adına İstanbul’da taban bizden ne istiyorsa biz onu yapıyoruz. İstanbul’da Malatyalılar bizden sporda ve siyasette başarı istiyor bizde bunu gerçekleştiriyoruz.

MADEF İSTANBUL'DA 12 İLÇEDE ETKİN

Bu 12 İlçede Malatyalılar baya yoğun. Bizde sizlerin desteğiyle federasyon olarak hizmete devam edeceğiz.Siyasetten uzak durduk.Benim ileride de böyle bir düşüncem yok.Ama sizler isteyince ,tüm siyasi partilerin kapısını aşındıracağız.Katılan herkese,emek veren herkese teşekkür ediyor,saygılar sunuyorum.'

Daha sonra söz alan Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Şengül Kocabaş,'Malatyalılarla beraber olunca kendimi memleketimde hissediyorum. MADEF'in çalışmalarını başarılı buluyorum. Eyüp'te Malatyalılar nüfus olarak 7.-8.sırada ama etkinliklerimiz ses getiriyor.22 Mayıs'ta da Kayısı Festivali yapılacak. Hepinizi bekliyorum' dedi.

AYAYDIN'DAN DESTEK SÖZÜ

8 yıldır Pötürge Belediye Başkanlığı yapan ve Pötürge’ye güzel hizmetler sunan, İstanbul'da ki hiç bir etkinlikten geri durmayan Prof.Dr.Necdet Ayaydın ise,MADEF'i hizmetlerinden dolayı kutlarken İstanbul Mlatyaspor'a başarılar diledi.Her türlü hayırlı işler için destek sözü verdi.

Milletvekili İhsan Barutcu ise memlekete sık sık gidememekten dert yandı. Bu yüzden İstanbul'da ki buluşmaların önemine değinerek 'Malatyalılar zoru sever İstanbul Malatyaspor'u şampiyon yapalım 'dedi.

Protokolde ki herkese Malatyaspor forması verildi. Formalarının hepsinin 44 olması dikkat çekti.İstanbul Malatyaspor Başkanı Hüsnü Öner ,katılım sağlayan ve destek veren herkese teşekkür ederken MADEF yönetimini kutladı.

Sanatçı Ahmet Satılmış, söylediği ezgilerle halkı coşturdu.Gençler gerek alkışla gerek halayla eşlik etti.

İstanbul Malatyaspor-Eyüpspor Şöhretler Karması dostluk maçınının başlama vuruşunu protokol hep beraber yaptı. Maç İstanbul Malatyaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Programın sonunda Arguvan Türkülerinin Prensi Mesut Salman bağlaması ile türkü şöleni sundu. Haber:MHS/Özel

Kaynak: http://www.malatyasonhavadis.com/yere...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın