Görüş Bildir
Haberler
Macbeth Filminin İlk Fotoğrafları Yayımlandı

Macbeth Filminin İlk Fotoğrafları Yayımlandı

Ulaş
21.04.2014 - 19:43

Macbeth'in İlk Fotoğrafları Yayımlandı

Başrollerinde Marion Cotillard ve Michael Fassbender'ın yer aldığı Shakespeare tragedyası Macbeth'ten ilk fotoğraflar da gelmeye başladı.

Daha önce birkaç set fotoğrafı yayımlanan Macbeth için bugün ilk resmi fotoğraflar da yayımlandı. Başrollerinde Marion Cotillard ve Michael Fassbender’ın yer aldığı William Shakespeare’in aynı isimli tragedyasının yeni bir uyarlaması olan Macbeth’in gösterim tarihi ise henüz kesinleşmiş değil.

Tahminler yapımın 2015 yılı içerisinde vizyona gireceğ yönünde olsa da resmi bir açıklama gelmediği için bu tahminleri dedikodu klasmanında değerlendirmek durumundayız.

Yapımın yönetmenlik koltuğunda daha önce The Snowtown Murders adlı yapımı da yöneten Justin Kurzel oturuyor. Filmin senaryosu ise Shakespeare’ın unutulmaz eseri Macbeth’ten üç kişilik bir senarist ekibi tarafından uyarlanmış durumda. Film ile ilgili gelen bilgiler ise yapımın önceki Macbeth uyarlamalarından çok daha karanlık ve kasvetli bir yapıya sahip olacağı yönünde.

Filmle ilgili gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğimizi belirterek sizleri yayımlanan iki resmi fotoğraf ile başbaşa bırakalım.

superkarga

Kaynak: http://superkarga.com/macbethin-ilk-f...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın