Görüş Bildir
Haberler
Lukapu’dan Babalar Günü Kampanyasıyla %15 İndirim

Lukapu’dan Babalar Günü Kampanyasıyla %15 İndirim

Babamızla olan anılarımızı fotokitap haline getirip tekrar ona hediye etmeyi kim istemez ki? Bunu düşünen Lukapu, Babalar Günü için tüm ürünlerinde %15 indirim yapıyor.

Telefonunuzdaki fotoğrafları kaliteli bir fotokitap haline getiren yeni uygulamaları LukaBUKA’da da %15 indirim var.

Babalar Günü’nde kahramanıza, en güzel fotoğraflarınızdan oluşan bir fotokitap hediye edebilirsiniz. Hediyenizi hazırlamak eğlenceli olacağı gibi hediyeniz babanıza özel olacak. En güzel anılarınızın simgesi olan

fotoğraflarınızı, kaliteli fotokitaplara dönüştürebileceğiniz online ve kullanımı kolay bir servis Lukapu. Üstelik fotokitabınızı tasarlarken herhangi bir tasarım bilgisine ihtiyacınız yok!

Lukapu; Babalar Günü kampanyasıyla tüm ürünlerinde 2 Haziran – 15 Haziran arası %15 indirim yapıyor. Böyle güzel bir hediyeye indirimli sahip olma fırsatını kaçırmayın. Lukapu’nun yeni cep telefonu uygulaması LukaBUKA ile cep telefonunuzdan kolay ve hızlı bir şekilde  fotoğraflarınızı kaliteli fotokitaplara dönüştürebiliyorsunuz. Birkaç dokunuş ile fotokitabınızı tasarlamak mümkün. Uygulama çok pratik ve sizi bilgisayara bağlı kalmaktan kurtarıyor. Ücretsiz olan LukaBUKA’yı https://itunes.apple.com/tr/app/lukabuka-fotograf-albumu/id814349208?l=tr& linkinden indirebilirsiniz.

LukaBUKA Babalar Günü kampanyasında; 2 Haziran – 8 Haziran arası %15 indirim ile LukaBUKA’nız size ulaşıyor. LukaBUKA’yı denemek için harika bir fırsat. Lukapu kampanyasına http://www.lukapu.com/lukapu-nu-yarat.html adresinden Lukapu Designer programını ücretsiz indirerek; https://itunes.apple.com/tr/app/lukabuka-fotograf-albumu/id814349208?l=tr& adresinden LukaBUKA’yı telefonunuza indirerek LuaBUKA kampanyasına katılabilir ve indirimli fotokitaplarınızı hemen tasarlamaya başlayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın