Görüş Bildir
Haberler
Lukapu’dan Babalar Günü Erken Siparişlerinizde %30 İndirim

Lukapu’dan Babalar Günü Erken Siparişlerinizde %30 İndirim

Babamızla olan anılarımızı en harika bir fotokitap halinde ona hediye edebilmeyi kim istemez ki? Bu özel gün için erken sipariş indirimi kampanyası hazırlayan Lukapu, tüm ürünlerinde kullanabileceğiniz %30 indirim hediye ediyor.

Üstelik yepyeni mobil uygulamaları LukaBUKA’da da %30 indirim var.

Babalar Günü’nde kahramanıza, fotoğraflarınızdan oluşan bir fotokitap hediye edebilir ve en güzel anılarınızı yılların yıpratamacağı bir kalitede saklayabilirsiniz.

Baskı kalitesi ile öne çıkan Lukapu; kendi fotoğraflarınızı, kaliteli fotokitaplara dönüştürebileceğiniz online ve kullanımı kolay bir servis. Fotokitabınızı tasarlarken hem eğlenecek hem de kahraman babanıza Lukapu hediye ederek onu özel hissettireceksiniz.

Lukapu; Babalar Günü için erken siparişlerinde ve tüm ürünlerinde 1 Haziran’a kadar %30 indirim yaparak herkesin Lukapu’yu denemesini ve Lukapu kalitesi ile tanışmasını istiyor.

Lukapu’nun yeni uygulaması LukaBUKA ile cep telefonunuzdan kolay ve hızlı bir şekilde  fotoğraflarınızı kaliteli fotokitaplara dönüştürebiliyorsunuz. Sizi bilgisayara bağlı kalmaktan kurtarıyor. LukaBUKA uygulamasına akıllı telefonunuzdaki fotoğraflarınızı yerleştiriyorsunuz ve birkaç dokunuş ile fotokitabınızı tasarlayabiliyorsunuz. Gerçekten de çok pratik. LukaBUKA’yı ücretsiz olarak https://itunes.apple.com/tr/app/lukabuka-fotograf-albumu/id814349208?l=tr& linkinden indirebilirsiniz.

LukaBUKA ise; 1 Haziran’a kadar %30 indirim ile LukaBUKA’nızı size ulaşıyor. Bu indirim ile LukaBUKA’yı deneme fırsatını kaçırmayın.

Lukapu kampanyasına http://www.lukapu.com/lukapu-nu-yarat.html adresine girip Lukapu Designer’ı ücretsiz indirerek; https://itunes.apple.com/tr/app/lukabuka-fotograf-albumu/id814349208?l=tr& adresinden de LukaBUKA’yı indirerek katılabilir ve indirimli fotokitaplarınızı hemen tasarlamaya başlayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın