Görüş Bildir
Haberler
Louis Vuitton Moda Çekimleri Kitap Oluyor

etiket Louis Vuitton Moda Çekimleri Kitap Oluyor

Moda Haber
31.07.2014 - 12:27 Son Güncelleme: 31.07.2014 - 13:49

Moda devi Louis Vuitton 50'lerden günümüze konseptiyle moda fotoğraflarını ''Fashion Photography'' adı altında kitaplaştırıyor.

Rizzoli New Yok yayınevinden Ekim ayında çıkması planlanan kitap yaklaşık 200 fotoğraf içerecek.

Mert Alas, Marcus Piggott, Patrick Demarchelier, Annie Leibovitz, Peter Lindbergh ve Mario Testino gibi ünlü fotoğrafçıların da imzasını taşıyan ''Fashion Photography'' üç farklı kategoriden oluşuyor.

Birinci bölümün temel konsepti: 1977'den günümüze kadar iz bırakan Louis Vuitton tasarımları. İkinci bölümün konusu farklı dönemlere damgasını vuran, başarıyı prensip haline getirmiş yenilikçi ve devrim niteliğindeki kampanya görselleri. Son bölüm ise şık ve ince düşünülmüş içeriğiyle 50'li yıllara ithaf edilen birbirinden özel tasarımların fotoğraflarıyla dikkat çekiyor.

Amerikalı fotoğraf küratörü Charlotte Cotton'un her bölüm için kaleme aldığı farklı ön sözler de konseptlere ayrı bir renk katmış.

Üç farklı kapak fotoğrafı üzerinde yoğunlaşan Louis Vuitton'un tercih ettiği fotoğrafçılar Patrick Demarchelier, Craig McDean ve Bert Stern.

''Fashion Photography'' sınırlı sayıdaki basımıyla ilk olarak 1 Ekim’'de Louis Vuitton mağazalarında ve resmi İnternet sitesinde 100 Euro'dan satışa sunulacak.

Not: Kitap İngilizce ve Fransızca olarak iki dilde mevcut.

Kaynak:Vogue Türkiye

Kaynak: http://modahaber.com/haber-5751-louis...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın