Görüş Bildir
Haberler
Ligin İlk Yarısında En Çok Demba Ba ve Prandelli Konuşuldu

Ligin İlk Yarısında En Çok Demba Ba ve Prandelli Konuşuldu

Batuhan
07.01.2015 - 11:34

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun ilk yarısının sona ermesinin ardından, yazılı basında en çok Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Demba Ba ve Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli ismi yer aldı.

Medya takip ajansı Interpress'in, Süper Lig'in ilk yarısını kapsayan araştırmasına göre, yazılı basında yer alan futbolcular sıralamasında Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Demba Ba'nın toplam 6.653 haberle birinci olduğu belirlendi. Trabzonspor'un Paraguaylı golcüsü Oscar Cardozo 6.425 haberle ikinci sırayı alırken, Galatasaray'ın dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Wesley Sneijder ise toplam 6.226 haberle üçüncü olduğu belirlendi.

Fenerbahçe'nin gülcü futbolcularından Emanuel Emenike ile Moussa Sow'un ise ilk yarı boyunca 5 bin haberi aşarak dördüncü ve beşinci sırayı aldıkları tespit edildiği belirtildi.

Siyah - beyazlı futbolcu Gökhan Töre, Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldız futbolcusu Dirk Kuyt, Galatasaray'dan Felipe Melo ve Trabzonspor'dan Kevin Constant ise yazılı basında ilk on içinde yer aldığı görüldü.

EN ÇOK KONUŞULAN TEKNİK DİREKTÖR PRANDELLİ OLDU

En çok konuşulan teknik direktörler sıralamasının ilk sırasında ise 11.134 haberle Galatasaray ile yollarını ayıran İtalyan teknik adam Cesare Prandelli'nin yer aldığı belirlendi. İkinci sırada Beşiktaş'ı çalıştıran Hırvat antrenör Slaven Bilic toplam 9.045 haber ile bulunurken, sezon başında Fenerbahçe Teknik Direktörü görevine getirilen İsmail Kartal 8.768 haberle üçüncü oldu.

Trabzonspor'un sezon başında göreve getirdiği ancak Kasım ayında görevinden ayrılan Vahid Halilhodzic 8.610 haberle gündeme gelirken, yerine getirilen Ersun Yanal'ın da 5.734 haber ile yazılı basında yer aldığı tespit edildi.

Cihan

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0