Görüş Bildir
Haberler
LG, Nexus 6'yı Üretmediğini Açıkladı

LG, Nexus 6'yı Üretmediğini Açıkladı

Caner
18.06.2014 - 21:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

Lg, Nexus 6'Yı Üretmediğini Açıkladı

Dev arama motoru Google'ın merakla beklenen yeni nesil akıllı telefonu Nexus 6 için yavaş yavaş yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Henüz söz konusu akıllı telefonun kimin üreteceği de netlik kazanmadı . Bu yöndeki söylentiler ise LG'yi işaret ediyordu. Ancak Güney Kore merkezli teknoloji devi tarafından yapılan resmi açıklamalar, bu söylentinin asılsız olduğunu ortaya çıkardı.

LG'nin küresel iletişim direktörü Ken Hong , güvenilir kaynaklara Nexus programı hakkında bazı konuşmalar yaptı. Yapılan açıklamada ise Hong, LG'nin bu yıl içerisinde Nexus 6 üretmeyeceği bilgisini verdi. Bu yıl için Google, yeni nesil Nexus cihazı için başka ortaklar arıyor olabilir.

Öte yandan yeni Nexus 6'nın olup olmayacağı hakkında da henüz bir şey söylemek zor. Bildiğiniz gibi Google'ın Nexus serisini sonlandıracağı ve yerine Android Silver'ı başlatacağı söylenmişti. Koreli şirketin önümüzdeki yıl Android Silver için Google ile işbirliği yapabileceği de ihtimaller arasında bulunuyor. Bakalım, Nexus 6'nın akıbeti ne olacak...

teknokulis

Kaynak: http://www.teknokulis.com/Haberler/Mo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0