Görüş Bildir
Haberler
Lenovo'dan İki Yeni Chromebook Geliyor

Lenovo'dan İki Yeni Chromebook Geliyor

Batuhan
06.05.2014 - 12:53

Lenovo'dan İki Yeni Chromebook Geliyor

Lenovo bir işe el attığı zaman, elinden gelenin gerçekten en iyisini yapıyor ve işin peşini bırakmıyor. Bunun en güncel örneği ise Chromebook’lar. Firma, bir ay önce yeni Chromebook’larını satışa sunmuştu, bugün iki tanesinin daha duyurusunu yaptı.

Lenovo yeni Chromebook’larını N20 ve N20p olarak adlandırıyor. Her ikisi de, 11,6 inçlik aşağı yukarı aynı teknik özelliklere sahip dizüstüler. Aralarında farklılık ise N20 bildiğin kapağı açılan kapanan, dokunmatik olmayan bir dizüstüyken, N20p dokunmatik ekranlı ve ekranı 300 derece döndürülerek katlanabiliyor; tablet olarak da kullanılabiliyor. Evet, Lenovo’nun Yoga serisi gibi.

Her iki Chromebook da dört çekirdekli Intel Celeron işlemci ile çalışıyor, sekiz sat pil ömrü sunuyor ve dahili depolama alanı 16 GB. İki USB yuvası ile donatılan dizüstülerin bellekleri ise 4 GB.

Lenovo, bu Chromebook’ların 3G sürümlerini de geliştirmeyi planladıklarını ancak, henüz son kararı vermediklerini açıkladı.

Dokunmatik olmayan N20 haziran ayında satışa sunulacak ve bellek seçimine göre 250 ile 279 dolar arasında bir fiyat etiketine sahip olacak. Daha heyecan verici bir Chromebook olan N20p ise yine bellek seçimine göre 299 ile 329 dolar arasında bir fiyatla satılacak ve temmuz ayının başında raflardaki yerini alacak.

Stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/05/lenov...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın