Görüş Bildir
Haberler
Kuyt'tan Transfer Açıklaması

Kuyt'tan Transfer Açıklaması

onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, Antalya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sarı-lacivertli takımla sözleşmesi sona eren Kuyt, teklifler aldığını açıkladı. Hollandalı isim ayrıca şampiyonluk hedeflerini anlattı.

İşte Dirk Kuyt'ın o açıklamaları...

Hafta boyunca takımımız çok iyi çalıştı. Önümüzde bir haftamız daha var. Bence takım, önümüzdeki bir haftayı da yaşamadan Kasımpaşa maçına hazır. Derbileri içeride oynayacak olmamız avantaj mı, değil mi, bunu sezon sonunda söyleyebiliriz. Maçlar daha oynanmadan durumun ne olacağıyla ilgili konuşmak çok kolaydır. Biz sadece 16 maç oynadık. Daha 18 maç oynayacağız.

'F.BAHÇE'YE KARŞI OYNAMAYI SEVİYORLAR'

Herkes Fenerbahçe'ye karşı oynamayı seviyor. Herkes Fenerbahçe karşısında galibiyet istiyor. Zor maçlar oynayacağız ama Fenerbahçe'nin yapması gereken kendi oyununa konsantre olmak. Türkiye'deki her takımı mağlup edecek güce sahibiz.

'BEŞİKTAŞ'IN MI YA DA G.SARAY'IN MI...'

Bizi Beşiktaş'ın mı yoksa Galatasaray'ın mı daha çok zorlayacağı fark etmez. Üç ezeli rakibin büyük bir rekabet içerisinde olması, lig için ilgili çekici diye düşünüyorum. Biz Galatasaray'ı ya da Beşiktaş'ı düşünmemeliyiz. Biz Fenerbahçe'yi düşünüyoruz.

'BENİMLE İLGİLENEN TAKIMLAR VAR'

Öncelikle kısa vaadeli geleceğim önümüzdeki 5 ay. Çünkü gelecekle ilgili tek düşüncem, Fenerbahçe ile yeniden şampiyon olmak. İnsanlar geleceğimel ilgili spekülasyonlar yapıyor. Feyenoord bana çok şey ifade eden bir takım. Ancak şu an Fenerbahçe de benim yapacak işlerim var. Şu an bulunduğumuz noktada çok fazla söyeleyecek bir şey yok. Avrupa'dan ve Avrupa dışından benimle ilgilenen takımlar var. Aynı zaman Fenerbahçe'nin de benimle çok mutlu olduğunu biliyorum. Gazetelerin benim geleceğimle ilgili konuşması sorun değil. Geleceğimle ilgili bir şeyler söylediğim yazılmış ama aslında ben bir şey söylemedim. Doğru zaman geldiğinde her şey ortaya çıkacak. Şu an tek düşüncem 4. yıldızı kazanmak.

  • Sporx
Kaynak: http://www.sporx.com/kuyttan-transfer...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0