Görüş Bildir
Haberler
Korkmaz Karaca Özel Sektöre Dönüyor: ‘Belgesi Olan Savcılığa Gitsin’

Korkmaz Karaca Özel Sektöre Dönüyor: ‘Belgesi Olan Savcılığa Gitsin’

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek görevinden istifa etmişti. Gazeteci Barış Yarkadaş’a açıklamalarda bulunan Karaca; “Kimin elinde belge varsa savcılığa gitsin’ dedi.

Sedat Peker’in iddialarında adı geçen isimlerden biri olan Korkmaz Karaca’nın istifa haberini sizlerle paylaşmıştık;

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Sağlığım bozuldu, özel sektöre döneceğim’

‘Sağlığım bozuldu, özel sektöre döneceğim’

“Sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini” duyuran Karaca, Barış Yarkadaş’ın sosyal medya hesabından aktardığına göre, Yarkadaş’a şunları söyledi:

“Mine Sirenen’le görüşmediğimizi ve herhangi bir talebim olmadığını kendisi de söylediği halde lince uğruyorum. Sağlığım bozuldu. Kimin elinde hangi bilgi belge varsa savcılığa versin. Devletten ihale almadım.”

“Son dönemdeki iddialar yüzünden çocuğum çok etkilendi, bu yüzden özel sektördeki işime döneceğim. Görevimden istifa ettim ama 2023 yolunda hep Sn. Cumhurbaşkanımızla beraber yürümeye devam edeceğiz. Bu istifa hakkında iddia bulunanlara örnek olsun benim veremeyeceğim bir hesabım yok'

“Her gün aynı suçlamalarla uğraşmaktan yoruldum. İstifamı kabul eden Sn. Cumhurbaşkanımız ve Sn. İçişleri Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum.”

Bu içerik de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
demet s.

son 4 yıldır hiç kimsenin istifa edemediği bir ülke burası...sen kim oluyorsun! anca görevden af talebinde bulunursun... yüceler yücesi uygun görürse olur.

Trabuzeni

İhaleler verirler saltanatına kaldığı yerden devam eder.