Görüş Bildir
Haberler
Konya'da Gece Saatlerinde Korkutan Deprem: AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Sayfası...

Konya'da Gece Saatlerinde Korkutan Deprem: AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Sayfası...

Konya'da depremAFAD verilerine göre, Konya'nın Tuzlukçu ilçesinde deprem meydana geldi! Türkiye'nin bir deprem ülkesi olması sebebiyle, deprem konusundaki hassasiyeti oldukça büyük. Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın paylaştığı bilgiler ışığında son dakika depremleri takip edilebilmekte. Peki, son deprem nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler sayfası...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye, deprem riskinin yoğun olarak yaşandığı ülkelerden biri. Deprem ülkesi olması sebebiyle de hangi şehirlerde, depremlerin kaç şiddettinde gerçekleştiğini bilmek son derece önemli. Türkiye'de Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın bu konudaki çalışmaları azımsanmayacak ölçüde. 

Aktarılan veriler ışığındaysa 27 Ekim 2021 Çarşamba günü yurt genelinde 24 sarsıntı yaşandı. Bugün 28 Ekim 2021 Perşembe itibariyle AFAD'ın verilerine göre Konya'nın Tuzlukçu ilçesinde  4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Konya Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajında, geçmiş olsun dileklerini ileterek şu ana kadar kendilerine yansıyan bir olumsuzluk olmadığını belirtti. Konya'nın Tuzlukçu ilçesinde meydana gelen deprem çevre ilçelerden de hissedildi. Ancak can ve mal kaybı olmadığı bilgisi verildi.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler

AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler

Yaşadığınız şehirdeki depremlerle ilgili bilgi sahibi olmak için;  AFAD ve Kandili Rasathanesi'nin sosyal medya hesaplarını takip edebilir ve haberdar olabilirsiniz.

Kandilli Rasathanesi Son Depremler Sayfası

AFAD Son Depremler Sayfası

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın