Görüş Bildir
Haberler
Kobe'den 'Unfollow' Operasyonu

Kobe'den 'Unfollow' Operasyonu

xxxx yyyyy
01.03.2014 - 14:09 Son Güncelleme: 01.03.2014 - 14:10

Kobe'den 'Unfollow' Operasyonu

Los Angeles Lakers'ın süperstarı Kobe Bryant, Twitter hesabından tüm takım arkadaşlarını takibi bıraktı.

Kobe Bryant 'ın saha içinde olduğu kadar, günlük yaşamda da katı kuralları var. Öyle ki, yıldız oyuncu takımın bu sezonki kötü gidişatından ötürü memnuniyetsizliğini, sosyal medya paylaşım sitesinden tüm takım arkadaşlarını takibi bırakarak açığa vurdu.

Kobe Bryant artık içinde Bill Clinton, Richard Sherman, Muhammed Ali'nin de bulunduğu sadece 38 kişiyi takip ediyor. Kobe'nin takibi bıraktığı grup dahilinde ise çoğunluğu yıldız oyuncunun Lakers 'taki takım arkadaşları oluşturuyor.

LA Weekly'den Jeff Weiss, Kobe'nin bu hareketini 'Basketbol yokken biraz sıkıldı. Artık takip ettiği kişiler arasında Pau Gasol, Nick Young ya da başka bir Lakers oyuncusunu bulamayacaksınız' şeklinde yorumladı.

Bryant, Şubat ayında Golden State Warriors'a takas edilen Steve Blake'in takımdan gönderilmesini doğru bulmadığını kişisel Twitter hesabından açıklamış ve 'En yakın arkadaşlarımdan birinin gitmesinden ötürü memnun değilim. Warriors mücevheri kaptı' demişti.

Aşil tendonu sakatlığından sonra parkelere 2013'ün sonunda dönen Kobe Bryant , 17 Aralık'tan beri sol dizindeki sakatlık nedeniyle forma giymiyor. Lakers Doktoru Steve Lombardo'nun son açıkladığı rapora göre Kobe Bryant, en az iki hafta daha oynamayacak.

Kaynak: http://www.spor365.com/Kobeden-unfoll...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın