Görüş Bildir
Haberler
Ağlattı! Kız Evlat Sahibi Olan Serena Williams'ın Annesine Yazdığı Duygu Dolu Mektup

etiket Ağlattı! Kız Evlat Sahibi Olan Serena Williams'ın Annesine Yazdığı Duygu Dolu Mektup

Ünlü tenis yıldızı Serena Williams ve nişanlısı, internet girişimcisi Alexis Ohanian'ın 1 Eylül günü bir kız bebeği oldu. Duygulu anne baba fotoğraflarını Alexis'in kurucu ortağı olduğu Reddit'le paylaşırken, Serena Williams duygusal anlarını annesine yazdığı göz yaşartan bir mektupla tamamladı. Sizler için Washingtonpost'tan derledik.

Kaynak: https://www.washingtonpost.com/news/p...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Canım Annem,

Sen tanıdığım en güçlü kadınsın. Kızıma bakıyordum da (Aman Tanrım, evet benim bir kızım oldu) ve kollarını ve bacaklarını benden almış. Tıpkı benim gibi güçlü, kaslı, kuvvetli, şaşırtıcı kolları ve vücudu var. O da, benim 15 yaşımdan bu yana hatta bugün bile yaşadıklarımı yaşamak zorunda olsaydı nasıl tepki verirdim bilemiyorum. 

Dış görünüşümde güçlü göründüğüm için bana erkek dendi. İlaç kullandığım söylendi. (Hayır, avantaj sağlamak adına namussuzca davranmak için hep fazla doğrucu olmuşumdur.) Diğer birçok kadından güçlü göründüğüm için kadın sporlarına değil erkek sporlarına ait olduğum söylendi. (Hayır, ben sadece çok çalışıyorum ve bu harika vücutla doğmuşum ve bununla gurur duyuyorum.)

Ama anne, zenci bir kadının gücünü anlamak için fazla cahil olan gazetecilerin, insanların, sunucuların; aslında açık konuşmak gerekirse kincilerin önünde nasıl kontrolünü kaybetmedin emin değilim.

Onlara bazı kadınların nasıl göründüğünü gösterebildiğimiz için gurur duyuyorum. Hepimiz aynı görünmüyoruz. Bizler; sadece birkaçını saymak gerekirse, kıvrımlı, güçlü, kaslı, uzun ya da kısayız ve hepimiz aynıyız: bizler kadınız ve gururluyuz! 

Sen öyle zarifsin ki, keşke ben de senin izinden yürüyebilsem. Ama çabalıyorum, ve Tanrı'nın işi bitmedi henüz benimle. Daha çok UZUN bir yolum var ama sana teşekkür ederim. 

Eskiden zorluk dediğim ama artık hoşuma giden gözdağlarına dayanmam için ihtiyacım olan rol modelim olduğun için sana teşekkür ederim. Bebeğim Alexis Olympia'ya da aynısını öğretmeyi ve senin dayanıklılığına sahip olmayı umuyorum. 

Bana söz ver Anne, bana yardımcı olmaya devam edeceğine söz ver. Henüz senin kadar mütevazı ve güçlü olduğumdan emin değilim. Bir gün olabilmeyi umuyorum. Seni çok seviyorum. 

Beş çocuğundan en küçüğü,

Serena

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
450
243
57
6
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gamze Yaylaönü

vallahi ağladım... Sharapovacılar utansın ...

diegosuzfrida

Gerçekten çok duygulu :( Dün akşam annem yanıma geldı ve karnıma tuttu buyumuş karnıma dokunarak içten bır sekılde 'yavrumun yavrusu ' diyip sevdi (7 aylık h... Devamını Gör