Görüş Bildir
Haberler
Kingdom Come: Deliverance'a Resmi Türkçe Desteği Geldi!

Kingdom Come: Deliverance'a Resmi Türkçe Desteği Geldi!

Arda Tekin
16.07.2018 - 03:12

Kingdom Come: Deliverance'ın beklenen 1.3 yaması yayınlandı ve bu yama ile birlikte oyuna resmi Türkçe desteği de eklenmiş oldu!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Warhorse Studios oyundaki çoğu hatayı düzelten ve performans iyileştirmeleri sunan yamanın bu hafta yayınlanacağı sözünü vermişti ve haftasonu gelmeden bu sözlerini tutmuş oldular. Oyunun Türkçe çevirisinin gönüllü çevirmedenlerden oluşan 'Türkçe Çeviri' adlı grup tarafından Warhorse stüdyosuna teslim edildiğini biliyorduk ama 1.3 yamasına eklenip eklenmeyeceği belli değildi. Neyse ki bu konuda bir sıkıntı yaşanmadı ve bir oyun daha bu sayede Türkçe altyazıya kavuşmuş oldu.

5.7 GB büyüklüğündeki bu güncellemeyle yapılan yenilikleri yama notlarından okuyabilirsiniz. Warhorse'un kurucularından, oyunun yönetmeni Daniel Vávra Twitter üzerinden yazdığı mesajda PC oyuncuları için yayınlanan bu yamanın onay için konsollara da gönderildiğini ve birkaç gün içinde aktifleşmesini beklediklerini belirtti. 

Yani 'konsollarda da oyun Türkçe olacak mı' sorusunun cevabı için yamanın yayınlanmasını beklemek durumundayız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayrıca alttaki resimde göreceğiniz üzere 'Türkçe Çeviri' ekibi resmi  olarak yamanın yayınlanmasından sonra Facebook adreslerinden bir açıklama yaparak  kendilerini sahtecilikle ve oyalamakla suçlayan sabırsız kişilere cevap verdiler

13 Şubat 2018 tarihinde yayınlanan Kingdom Come: Deliverance PC, Xbox One ve PlayStation 4 için piyasada.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın