Görüş Bildir
Haberler
Keyfinizi hemen yerine getirecek 18 öneri

Keyfinizi hemen yerine getirecek 18 öneri

uplifers .com
11.06.2014 - 10:28

Hepimiz bazen kötü bir gün geçirebiliriz. Başarısız bir iş görüşmesi, küçük bir tartışma, randevunuza giderken kuşların saldırısına uğramak ve hatta kahve makinesinin bozulması –gerçekten kahveye ihtiyacınız olduğunda- bile canınızı sıkmaya yeter.

Gün içerisinde sıkıntılarınızdan bir kaç dakikalığına uzaklaşmak istiyorsanız ya da kötü bir gün geçiriyorsanız; Uplifers olarak hazırladığımız, keyfinizi 10 dakikadan daha az sürede yerine getirebilecek önerilere göz atın.

1 dakikalık çözümler

  • Gülümseyin: Basit bir öneri olabilir, ancak işe yaradığı kesin. Gülümsedikçe kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

  • Hoplayıp zıplayın: Egzersizin endorfin salgısını arttırarak mutlu olmanızı sağladığı bilinen bir gerçek. İp atlayabilir, sek sek oynayabilir ya da sağa sola zıplayabilirsiniz. İyi gelecek.

  • Güzel bir şeyler koklayın: Portakal ya da lavanta özlü bir şeyler koklamak stresi azaltır. Bu konuda kokulu mumların da desteğini alabilirsiniz. Eriyen mumla beraber,  sıkıntılarınız ve stresiniz de uçup gidecek.

  • Çikolata yiyin: Bu kadar lezzetli olmasının yanı sıra, endorfin salgılanmasını tetikleyerek bizi mutlu ediyor.

  • Kendinizi iyi hissettiğiniz bir anı hayal edin: Hiçbirimiz her an olmak istediğimiz kişi olamıyoruz. Ancak ulaşmak stediğiniz ideal halinizi hayal etmek, iyi hissetmenize yardımcı olacak ve azminizi arttıracak...

Kaynak: http://www.uplifers.com/keyfinizi-hem...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın