Görüş Bildir
Haberler
Kedisini Kutuya Koyup Postayla Barınağa Gönderen Adama 2 Bin Dolar Para Cezası

etiket Kedisini Kutuya Koyup Postayla Barınağa Gönderen Adama 2 Bin Dolar Para Cezası

Yasin Arslan
11.01.2019 - 19:16 Son Güncelleme: 12.01.2019 - 08:59

Tayvan'da kedisine artık bakmak istemeyen adam, kedisini hayvan barınağına götürmek yerine bir kutuya koyup postaya verdi. Barınağa sağ salim ulaşan kedinin sahibi,  hayvanları koruma cezasından suçlu bulundu ve yaklaşık 2 bin dolar para cezasına çarptırıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

BBC Türkçe'nin haberine göre, soyadı Yang olarak açıklanan 33 yaşındaki adam bakmak istemediği kedisini postayla hayvan barınağına gönderdi.

Bakacak vakti olmadığı için hayvanı barınağa göndermek zorunda kaldığını söyleyen Yang, daha önce bacağından sakatlanan kedinin akapunktur dahil bazı tedavilere rağmen yürüme güçlüğü çektiğini belirtti.

Yaklaşık 2 bin dolar para cezasına çarptırıldı

Yaklaşık 2 bin dolar para cezasına çarptırıldı

Yang, hayvan koruma yasalarını çiğnemekten suçlu bulundu ve para cezasına çarptırıldı. Yang, her yerini bantladığı bir koliye koyduğu Scottish Fold türü kedisine kuduz aşısı yaptırmadığı için de yaklaşık bin dolar ceza aldı.

Kedinin sağlık durumu ise iyi

Kedinin sağlık durumu ise iyi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tayvan Hayvanları Koruma Dairesi Başkanı Chen Yuan-chuan, 'Hayvanlar yeterince hava almayan bu tür kutularda havasızlıktan ve susuzluktan ölebilir, kapalı kaldıkları için travma geçirebilir' dedi.

Chen, hayvanlarına artık bakamayacaklarına karar verenleri yasal prosedürleri izlemeye çağırdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
384
81
51
25
14
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pofuudk20

allah hayvanlara iyi davranmayan herkesin belasını versin

Nisan Aysu

allah verdiği belanın onda birini mazlumları o hallere düşmeden önce korumaya ayırsa, her şey bambaşka olurdu. ama sanırım onun da gücü ona yetiyor.

Hipergrafi

İnşallah bir gün bunun da hasta, yaşlı ve sakat olduğu günler geldiğinde ona bakmaya vakti olmayan bi evladı olur da eline yol parasını sıkıştırıp "Al bakalı... Devamını Gör

Bozkurt

Sen nasıl bir aptalsın!