Görüş Bildir
Haberler
Kayserispor Antalyaspor maçı TRT Web Tv'den canlı yayınlanacak! Kayserispor Süper Lig'e çıktı mı?

Kayserispor Antalyaspor maçı TRT Web Tv'den canlı yayınlanacak! Kayserispor Süper Lig'e çıktı mı?

Betül Kaya
03.05.2015 - 15:30 Son Güncelleme: 04.05.2015 - 02:28

PTT 1. Lig'de bugün oldukça heyecanlı bir maç oynanacak. 62. puan ile lider olan Kayserispor bugün evinde Antalyaspor'u konuk edecek. Kayserispor Antalyaspor maçı saat 16:00'da başlayacak. Kayserispor Antalyaspor'u mağlup edebilirse Süper Lig'e çıkan takım olacak. Kayserispor Antalyaspor maçını TRT Spor ekranından canıl olarak takip edebileceksiniz.

Kayserispor ile Antalyaspor maçı bugün nefesleri kesecek. Ligin bitmesine az bir zaman kala PTT 1. ligde heyecan daha da arttı. Kayserispor ile Antalyaspor bugün kıran kırana bir mücadele için karşı karşıya gelecekler. Kayserispor Antalyaspor maçı saat 16:00'da başlayacak. 

62 puan ile liderliği kimselere bırakmayan Kayserispor, bugün evinde 51 puan ile 4. sırada olan Antalyaspor'u konuk edecek. Kayserispor için bugün oynayacağı maç hayati bir öneme sahip. Kayserispor bugün Antalyaspor'u yenerse Süper Lig'e yükselecek. 

Kayserispor Antalyaspor maçı TRT Web Tv ve TRT Spor ekranından canlı olarak yayınlanacak. 62 puan ile liderliği kimselere bırakmayan Kayserispor zorlu rakibi Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Kayserispor Antalyaspor maçını hakem Tolga Özkalfa yönetecek. Kayserispor Antalyaspor maçını an be an TRT Web Tv ekranından canlı olarak izleyebileceksiniz. 

MAÇ: KAYSERİSPOR ANTALYASPOR

SAAT: 16:00

KANAL: TRT WEB TV

HAKEM: TOLGA ÖZKALFA

STAD: KAYSERİ KADİR HAS STADI

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın