Görüş Bildir
Haberler
'Schumacher'in Sağlık Durumu Ciddiyetini Koruyor'

'Schumacher'in Sağlık Durumu Ciddiyetini Koruyor'

yelda kahveci
04.01.2014 - 16:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kask kamerası inceleniyor

Menajeri Sabine Kehm, efsanevi Alman pilot Michael Schumacher’in sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı. Kehm, Schumacher'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu ancak istikrarlı olduğunu belirtti. 

Sabine Kehm, sporcunun durumu hakkında kendisini tedavi eden doktorlar ya da menajerliği dışından gelen bilgilere itibar edilmemesini istedi.

Kehm ayrıca ailesinin Fransız Alpleri'nde kayak yaparken meydana gelen kaza sırasında Michael Schumacher'in kaskının üstünde bulunan kamerayı soruşturma makamlarına teslim ettiğini belirtti. Bunun “soruşturma kapsamında gönüllü olarak yapıldığına” dikkat çeken Sabine Kehm, “kameraya ailenin rızası olmadan el konulduğu” yönündeki bilgileri yalanladı.

Deutsche Welle Türkçe

Kaynak: http://www.dw.de/kask-kameras%C4%B1-i...

Schumacher’den haber var!

Eski Formula 1 pilotlarından Philippe Streiff, ziyaret ettiği Michael Schumacher için Grenoble’daki hastane çıkışında “Hayati tehlikeyi atlattı” açıklamasını yaptı.

Philippe Streiff, 'Doktor değilim ama Gerard Saillant'ın bana söylediklerini tekrarlıyorum. Durumunun hala kritik olduğunu ama hayati tehlikesi olmadığını söyledi. Michael biraz daha iyi' dedi.

Streiff'ın açıklamayı dayandırdığı Saillant beyin uzmanı, pazartesiden beri Grenoble'da ve Schumacher hakkındaki iki basın toplansında da bulundu. Aynı zamanda Schumacher'in aile dostu. Streiff'ın da 1989'da Formula 1'de geçirdiği kaza sonrası Paris'te tedavisi üstlenmişti.

Ancak Cuma gece yapılan bu açıklamanın ardından Schumacher'in menajeri Kehm, 'Michael'in durumu stabil ama kritik. Michael'in sağlığı hakkında doktorlar veya ailesi ile yakınları dışındaki açıklamalara itibar edilmesin. 

  • Sabah
Kaynak: http://www.sabah.com.tr/Spor/TumSporl...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0