Görüş Bildir
Haberler
Kardan Adam Yapma Sanatı

Kardan Adam Yapma Sanatı

HİSSE SENEDİ
07.01.2015 - 03:19 Son Güncelleme: 07.01.2015 - 21:29

Kardan Adam Yapma Sanatı

Dünyanın birçok ülkesinde kışın gelmesi sonucunda, buzdan şehirler inşa edilmektedir. Sanat çalışması yapan kişiler etraflarında rahatlıkla bulabilecekleri kar veya buz kütleleri üzerinde sanatlarını göstermekten mutluluk duymaktadırlar. Dekorasyon örnekleri sitesi olarak bizde bu soğuk ve karlı günlerde takipçilerimizin kardan adam yapma mutluluklarına ortak oluyor. Farklı modellerde yapılan kardan adamları ile kışın rahat yaşayabilirsiniz. Evinizin veya binanızın bahçesinde özgürce sanatınızı yansıtarak kardan adam yapmanın keyfini yaşayacaksınız.

Dekorasyon tasarımları arasında sıklıkla önerdiğimiz biblolar, heykelcikler ile farklı dekorların ortaya çıkartılmasını önermiştik. Şimdi ise sizlere soğuk havaların aranılan arkadaşı kardan adam modelleri ile tanıştırmak istiyoruz. Kardan adam yapma malzemelerini sıralayacak olur isekJ havuc, kömür, süpürge, sopa, atkı, şapka ve bere ve en önemlisi şu sıralar birçok şehirde görülen kar. Malzemelerin kıvam kazanması için mutlaka eşit ve dengeli kullanılması gerekmektedir. Kardan adamımızın sadık dostu ise beyaz tavşan olmaktadır. Arada istenmeyen tartışmalarda yaşanabilmektedirJ Bu tartışmaların ayırıcısı ise polis olmaktadır.

Kardan adam yapmak isteyenlerin tercihi bahçeler veya bahçe çevresindeki duvarların üzeri olmaktadır. Kar yağışı esnasında işe başlamak ise yapılan adamın şeklinde bozukluklara neden olabilmektedir. Bu işlemlerde kesin başarı elde etmek için karın dinmesini beklemek en tercih edilen yöntem olması gerekmektedir. Ömrünü ise gene doğanın kanunu olarak Güneş tespit etmektedir. Evinizin etrafında isterseniz su, barınak ve besin istemeyen onlarca hayvanı birkaç saat içinde yapabilirsiniz. Kardan adam ve dostları ile birkaç günlükte olsa mutluluklar yaşayabileceksiniz.

Bir önceki yazımız olan Bahçe Düzenleme başlıklı makalemizde BAHÇE, bahçe dekorasyon ve bahçe düzenleme hakkında bilgiler verilmektedir.

Kaynak: http://www.dekorasyon-ornekleri.com/k...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın