Görüş Bildir
Haberler
Kaptan Alex 'Ten Ligin Yeni Transferlerine..

Kaptan Alex 'Ten Ligin Yeni Transferlerine..

Oğuz Akdeniz
11.02.2015 - 16:35 Son Güncelleme: 11.02.2015 - 16:51

Kaptan Alex 'Ten Ligin Yeni Transferlerine..

Sezon sonuna doğru yaklaşıldıkça aslında yapılan transferlerin uyumu,kalitesi ve takıma katkısı da net olarak görülmeye başlandı. Türk futbolunda yabancı oyuncuların katkısı hiç şüphesiz çok fazla. Bunda da ligimizin kalitesinin çok ta abartıldığı kadar iyi olmamasından kaynaklanıyor.

Örneğin Fenerbahçe bugün eski yabancı oyuncularının verdiği katkıyı mumla arıyor. Uche,Högh,Hoojdonk,Alex gibi efsane isimlerin sundukları oyun ile bugün kadroda bulunan bir çok oyuncunun oynadığı fubol örtüşmüyor.Mesela Diego nun kazandırdığı maçları düşününce,Emenike nin Webo ' nun ne zaman takımın olmazsa olmazları arasına gireceğini az çok hesap edince gerçek net olarak ortaya çıkıyor.

Fenerbahçe ortasahası Kaptan Alex ten sonra yerine koyabileceği bir kimseyi bulamadı. Oysaki Avrupa da ve dünya da pek çok yıldız adayı genç oyuncu var.Burada Lucas Ontiviero ya da daha önce Rizespor a gelen Freddy Adu gibi oyunculardan bahsetmiyorum. Kariyer çizgisini hiç düşürmeyen belirli bir standardı olan oyuncuları izlemek elbette zor ama imkansız değil...

Bir de Beşiktaş ta Demba Ba Gerçeği var. Adam gol de atamasa varlığı ile bile takıma katkı veriyor.Çalışkanlığı ve takıma uyumu had safha da . Belli ki tam bir profesyonel. Premier lig de kalsa idi şu an ki formu ile ada da tüm gazetelere manşet olmuştu. Aynı şekilde Beşiktaş lı Sosa ,Bursaspor lu Fernandao ve Josue ,Sivasspor lu Aatıf ta lige damga vuran oyunculardan.

Örneğin Fernandao ilk geldiğinde ismi çok ta fazla bilinmeyen bir oyuncu idi. Bursaspor zaten Belluschi ile belki transferde isabet sağlamıştı ama Frey ve Taiwo gibi isimler de beklentilerin altında kalmıştı.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/oguz-akden...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın