Görüş Bildir
Haberler
Kadınlara Özel Test: 8 Soruda Senin İsmini Tahmin Edebilecek miyiz?

etiket Kadınlara Özel Test: 8 Soruda Senin İsmini Tahmin Edebilecek miyiz?

Bakalım karakterin ismin hakkında neler söylüyor. İsmin karakterine uyuyor mu yoksa bambaşka bir isim mi seni anlatıyor? 

Bu test her şeyin cevabını veriyor. Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2. Yaşadığı yer insanın kimliğini belirlemede büyük rol oynar. Peki sen nerede yaşıyorsun?

3. Şimdi seni biraz daha tanıyalım. Aşk hayatın nasıl gidiyor?

4.

4.

5. Pekii en akıcı şekilde konuştuğun yabancı dil hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin adının hikayesi nedir peki?

7. Şimdi şüpheci mi yoksa hazırcı mı olduğunu öğrenelim. İnternetten kıyafet alışverişi yapar mısın?

8. Son olarak biraz da aileni anlat. Ailenin gelenekçiliğine 5 üzerinden kaç verirsin? (0'dan 5'e doğru gittikçe gelenekçilik artıyor.)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Zeynep!

Zeynep!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Zeynep'sin. Akıllısın, nazlısın çok da minnoşsun. Bir Zeynep'te olması gereken bütün özellikler var sende. Biz değil güzelliğin söylüyor bunu. ''Zeynep bu güzellik var mı soyunda?''

Elif!

Elif!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Elif'sin. Elif gibi dopdoğru ve dimdiksin. Elif gibi apayrısın. Tek başına her şeye yetiyorsun. Saf ve durusun. İncecikten yağan bir kar gibi tıpkı!

Merve!

Merve!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Merve'sin. Senin, her şeyden önce arkadaş canlısı bir karakterin var. İlk kez tanıştığın insanlardan 'Seni daha önceden tanıyorum sanki' lafını çokça duyuyorsun; insanlarda öyle bir etki bırakıyorsun çünkü. Sıcakkanlısın, iyi bir dinleyici ve sırdaşsın!

Büşra!

Büşra!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Büşra'sın. Senin hamurun iyilikle güzellikle yoğurulmuş. İsmi Büşra olan birisinden asla kötülük gelmez. Bu yüzden herkesin hayatında bir Büşra vardır. Tatlıdır çünkü Büşra :)

Yağmur!

Yağmur!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Yağmur'sun. Sen kendini doğanın bir parçası olarak görüyorsun; bu düşünce senin ruhunu yüceltiyor, kendini anlamlı ve büyük hissediyorsun. Son olarak bir yağmur tanesi gibi duru ve beyaz olduğunu söyleyelim de eksik kalmasın.

İrem!

İrem!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir İrem'sin. Apayrı ve büyüleyicisin. İnsanlara mutluluk verirsin. Arkadaşlıkların güçlü, aşkların tutkulu olur senin. Çünkü sen cennetten bir parça gibisin!

Pelin!

Pelin!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Pelin'sin. Güzelliğin ve zekanın muhteşem uyumusun resmen.100 kişiye sorduk ve tek bir popüler cevap aldık: ''Pelinler güzel ve zeki olur.''

Melis!

Melis!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Melis'sin. Zaman zaman kırılgan, zaman zaman da dünyanın en güçlü insanısın. Dertler derya olsa sen yüzüp kıyıya çıkmasını bilirsin!

Esra!

Esra!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Esra'sın! İdealist ve başarılı olur Esra'lar. Burnunun dikine gitmeyi sever kolay kolay da pişman olmazlar. Çünkü doğru seçimi yapmak Esra'ların işidir :)

Damla!

Damla!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Damla'sın. Her şeyden önce sen aklından çok kalbiyle hareket eden birisin. Hislerin kuvvetli, tutkulusun. Sevdin mi gerçekten seversin. Sevdirirsin de kendini hemen. Bir damla aşkının düşmesi yeter çünkü kalbe :)

Betül!

Betül!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Betül'sün. Senin hayatta en çok önem verdiğin şey aile. Her an onların yanında olmak, birlikte vakit geçirmek istiyorsun. Hiçbir şey sana onlar kadar huzur vermiyor. Çünkü Betül olmak :))

Beyza!

Beyza!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Beyza'sın! Narinsin sen. Birazcık da nostalji düşkünü. Geçmişe takılı kaldığın oluyor bazen. Ama her seferinde bir şekilde aşıp yaşadığını anı güzel hale getirebiliyorsun. Çünkü neden getirmeyesin :)

Aslı!

Aslı!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Aslı'sın. Türkan Şoray filmlerinden kopmuş gibisin sen. Birazcık atarlı çoğu zaman duygusal, nadiren de olsa gerçekçisin. Hep uçlardasın yani :)

Ayça!

Ayça!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Ayça'sın! Ay gibi parlak, aydan kopmuş bir parça gibi güzelsin. Durmadan hem kendi ruhunu hem çevrendekilerin ruhunu yeniler, güzelleştirirsin. Çünkü Ayça olmak :)

Zeliha!

Zeliha!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Zeliha'sın. Su gibi güzel, su gibi berraksın. Baktıkça büyüleyen sihirli bir güzelliğin var senin. Güzelliğinin yanında çok da akıllısın. Hiç kimseye de benzemezsin. Çünkü sen Zeliha'sın!

Melike!

Melike!

Verdiğin cevaplara göre sen tam Melike'sin. Çünkü güçlü ve zarifsin sen. Her hareketinde sana özgü bir asalet var. Özel biri olduğunu her an hissettiriyorsun etrafına. Melike olmak böyledir işte :)

Şeyda!

Şeyda!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Şeyda'sın. Aşk insanısın sen aşk. Sevgi senin için bu dünyada her şeyden daha önemlidir. Aşkın için dünyayı yakar, dönüp arkana bile bakmazsın deyim yerindeyse :)

Hazal!

Hazal!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Hazal'sın. Değişken ruh halin ve keskin zekanla herkesten ayrılıyorsun. İnsanlar seninle birlikte olmaktan, seninle konuşmaktan büyük keyif alıyor, yanından hiç ayrılmak istemiyorlar. Hazal olmak böyle güzel işte :)

Deniz!

Deniz!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Deniz'sin. Depderinsin. Huzur veriyorsun çevrendekilere. Sana alışan bir daha asla sensiz yapamıyor. Çünkü sen bağımlılık yapıyor, büyülüyorsun :)

Aybüke!

Aybüke!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Aybüke'sin. Ay yüzlüsün, ay gibi parlaksın. Her yerde kendini fark ettiriyor, bir şekilde ön plana çıkıyorsun. Arkada olmak asla sana göre değil çünkü bu durum bir Aybüke'ye asla yakışmaz :)

Kübra!

Kübra!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Kübra'sın. Özel bir karakterin var senin. Her zaman farklı kalmayı başarıyorsun bir Kübra'ya yakışır şekilde. Sınıfın en güzel ve en çalışkan kızının ismi başka ne olabilirdi ki değil mi :))

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5061
1846
661
648
395
365
365
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın