Görüş Bildir
Haberler
Kadıköy Yazlık Sinemaları

Kadıköy Yazlık Sinemaları

Canan Süner
07.07.2014 - 16:54 Son Güncelleme: 07.07.2014 - 17:26

Kadıköy Yazlık Sinemaları

Kadıköy belediyesi sıcak yaz akşamlarında Kadıköylüleri açık havada “Yazlık sinema” keyfi ile buluşturuyor. Kışın sinema salonlarında kapalı gişe izlenen sinema filmleri, bu yaz açık havada yıldızlar altında izlenebilecek.

Kadıköy Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenecek olan “Yazlık Sinema” etkinliği 8 sinema filmi ve 2 belgesel gösterimi ile Kadıköy’deki parklarda sahnelenecek. 5 -20 Temmuz tarihleri arasında gösterimi yapılacak olan filmler saat 21.30’da başlayacak. Yazlık Sinema’da; “Benim Dünyam”, “Dersimiz Atatürk”, “Mutlu Aile Defteri”, “Başka Dilde Aşk”, “Entel Köy Efe Köye Karşı”, “Uzun Hikaye”, “Romantik Komedi 2″, “Sürgün İnek” filmleri, “Cennetin Düşüşü” belgeseli ve “Anadolu’nun Kayıp Şarkıları” müzikal belgeseli 6 ayrı parkta 16 gün süreyle devam edecek. Tüm sinema filmleri ve belgesel gösterimleri 16 gün boyunca Kadıköy’deki parklarda ücretsiz izlenebilecek.

Gösterime girecek olan filmlerin tarihleri ve yerleri ise şöyle:

05 Temmuz Cumartesi “Entelköy Efe Köye Karşı” Dumlupınar Parkı, “Benim Dünyam” Koşuyolu Mahalle Evi, “Dersimiz Atatürk” Kriton Curi Parkı (Kozyatağı)

06 Temmuz Pazar “Benim Dünyam” Dumlupınar Parkı, “Dersimiz Atatürk” Koşuyolu Mahalle Evi, “Uzun Hikaye” Kriton Curi Parkı (Kozyatağı)

07 Temmuz Pazartesi “Dersimiz Atatürk” Dumlupınar Parkı, “Entelköy Efe Köye Karşı” Koşuyolu

Kaynak: http://www.acilistanbul.com/haberler/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın