Görüş Bildir
Haberler
Justin Bieber'in Evine Polis Baskını

Justin Bieber'in Evine Polis Baskını

Meltem Sevim
14.01.2014 - 22:11 Son Güncelleme: 15.01.2014 - 10:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

Justin Bieber'in Evine Polis Baskını

Justin Bieber’in California eyaletinin Calabasas kentinde bulunan malikanesine, geçtiğimiz hafta Kanadalı şarkıcının, komşusunun evine yumurta attığı iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında baskın yapıldı

Bieber’ın komşusu, geçtiğimiz hafta ünlü şarkıcının kendisine küfürler savurarak evine çok sayıda yumurta fırlattığını iddia ederek suç duyurusunda bulunmuştu. Soruşturma kapsamında Bieber’ın malikanesinin kapısına arama izniyle gelen polis, baskın sırasında evde bulunan ünlü şarkıcıyı da evde yapılan araştırmalar süresince evin garajında gözaltına aldı.

Olaya ilişkin soruşturmayı yürüten polis, Bieber’ın malikanesinin güvenlik kameralarını kontrol ederek, iddialara kanıt bulmaya çalışıyor. Ayrıca 19 yaşındaki Kanadalı ünlü şarkıcının evinde aramalar sırasında uyuşturucu veya illegal herhangi bir şey bulunursa başka suçlamalarla da karşı karşıya kalabilir.

BIEBER HAPSE GİREBİLİR

Yasalara göre şahsi mülke 400 dolardan fazla zarar verilmesi ağır suça giriyor. İddialara göre ise Justin Bieber’ın karıştığı olayda, komşusunun evi 20 bin dolarlık zarara uğradı. Bu sebeple Bieber 3 yıla kadar hapis cezası alabilir.

Milliyet

Kaynak: http://magazin.milliyet.com.tr/justin...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
0
0
0
0