Görüş Bildir
Haberler
İzlerken Hüngür Hüngür Ağlayacağınız 11 Güney Kore Yapımı Film

İzlerken Hüngür Hüngür Ağlayacağınız 11 Güney Kore Yapımı Film

kiseki
11.07.2018 - 13:04

Son zamanlarda oldukça popüler olan K-Drama sadece romantik komedilerden ibaret değil. Bu izlemek isteyeceğiniz 11 Güney Kore yapımı film sizi önyargılarınızı kırmaya davet ediyor.

Kaynak: https://9gag.com/gag/a88P5me/11-korea...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Eve Dönüş (2002)

1. Eve Dönüş (2002)

Şehirde doğan Sang-Woo büyükannesiyle yaşamak için kırsal yaşama adapte olmak ve ona alışmak zorundadır. Kalplerimizi ısıtan güzel bir hikaye...

IMDb:7.8

2. Gelinlik (2010)

2. Gelinlik (2010)

Go-eun uzun zamandan beri dul bir kadındır. Geçimini gelinlik tasarımları yaparak sağlayan Go-eun kısa bir süre önce kısa bir ömrünün kaldığını duymuştur. Son olarak So-Ra'ya yani kızına bir gelinlik tasarlamak ister. Kızı durumunu anlar annesinin ve gizlice bütün arzularını gerçekleştirmeye başlar.

IMDb: 7.6

3. Küp Şeker (2006)

3. Küp Şeker (2006)

Annesi küçük yaşta ölen Sieun’un tek dostu doğumda annesini kaybeden Thunder isimli taydır. Sieun’un babası, kızının annesi gibi atlarla vakit geçirmemesi ve jokey sevdalısı olmaması için tayı satar. Evden kaçan Sieun, aradan 2 yıl geçtikten sonra şans eseri atına kavuşur. Ama Thunder’ın yarış atına benzer bir yanı kalmamıştır. Sieun da jokey olsa da kadın jokey olarak posterlerden öteye geçememiştir. Bu ikili kendilerini kanıtlamak için yola koyulurlar ama her şey istedikleri gibi gelişmez.

IMDb: 6.7

4. Along with the Gods: The Two Worlds

4. Along with the Gods: The Two Worlds

Beklenmedik bir şekilde hayatını kaybeden itfaiye memuru Ja-Hong, üç bekçi ile sonraki yaşama götürülür. 7 farklı yargılamadan sonra eğer verimli bir yaşam geçirdiğine kanaat getirilirse reenkarne olma hakkı kazanacaktır.

IMDb:7.3

5. Klasik (2003)

Üniversitede okuyan bir genç kız olan Ji-hae ‘nin babası, o henüz küçük bir kızken ölmüş; annesi de, Ji-hae yeniden evlenmesini istese de bu fikre hiçbir zaman cazip bakmamış ve bir süre önce çalışmak için yurt dışına gitmiştir. Edebiyatı seven, duygusal bir kız olan Ji-hae, annesine olan özlemini onun geçmişine ait hatıraları tekrar gün yüzüne çıkararak gidermektedir…En sevdiği hatıralar ise annesinin, babasıyla evlenmeden önceki flörtü ve ilk aşkı olan Jun-ho ile birbirlerine gönderdikleri mektuplardır. Ji-hae ‘nin buram buram sevda kokan bu mektupları sevmesinin bir nedeni daha vardır: Genç kız, içinde kopan fırtınadan bu mektuplara dalarak kaçmaktadır…

IMDb: 7.9

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Merhaba Hayalet (2010)

Sang-Man (Cha Tae-Hyun) yalnızlık nedeni ile bir köprüden nehre atlayarak intihar girişiminde bulunur. Ancak başarısız olur ve hastaneye getirilir. Sang-Man kendine geldiğinde artık hayaletleri görebilmektedir. Bunun üzerine bir şamana gider ve hayaletlerden kurtulmanın yöntemini öğrenir. Sang-Man hayaletlerden kurtulmak için onların garip isteklerini yerine getirmeye başlar.

IMDb: 7.7

7. Hatırlanacak Bir Anı (2004)

srv.onedio.com

Birbirlerine aşık bir çiftin aşkının anlatıldığı film, genç kızın Alzheimer hastalığına yakalanıp anılarını yavaş yavaş unutmasıyla trajik bir boyuta taşınacaktır...

IMDb:8.2

8. 7. Hücredeki Mucize (2013)

srv.onedio.com

Film, zihinsel engelli bir adam ve dünyalar tatlısı küçük kızının başlarından geçen olayları anlatıyor. Yalan ve iftiralarla hapishaneye gönderilen zihinsel engelli adamın ve kızının yürek burkan hikayesi ...

IMDb: 8.2

9. Late Blossom (2011)

9. Late Blossom (2011)

'Late Blossom' adlı film aynı mahallede yaşayan 2 çiftin hayatlarını anlatır. Kim Man-Suk bir motorsiklet ile süt teslimatı yapmaktadır. Çok fazla lanet okumaktadır ama iyi kalpli birisidir. Bir gün bir rampayı tırmanırken Bayan Song atık kağıt toplayıp onları satarak geçinen yalnız bir kadın- ile tanışır. Man Suk bayan Song'a karşı özel bir şeyler hissetmeye başlar. Jang Kun-Bong bir açık otoparkta çalışmaktadır. Alzheimer hastası bir eşi vardır. Geç saatlere kadar çalışır. 

IMDb:7.4

10. Sessizlik (2011)

srv.onedio.com

Gerçek bir dramaya dayanan filmde, kızının ameliyatı için ücretli öğretmenlik yapan Gang In-ho, gittiği okulda birtakım garip olaylarla karşılaşır. Küçük çocuklar sürekli cinsel istismara uğramakta ve fiziksel şiddet görmektedir.

Bu durumu öğrenen Gang In-ho, bütün dünya kamuoyuna bu trajediyi anlatma kararı alır.

IMDb:8.1

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Umut (2013)

11. Umut (2013)

Yağmurlu bir günde evinden okula doğru yola çıkan So-Won'un annesi bir kırtasiye dükkanı işletmekte ve babası bir fabrikada çalışmaktadır. So-Won yolda giderken biri tarafından alıkonulur ve saatler sonra So-Won'un ailesi polisten telefon alır. So-Won'a tecavüz edilmiştir ve hastaneye kaldırılmıştır. Mutlu olan aile kendini toparlayabilecek midir?

IMDb:8.3

Peçetelerinizi hazırlamadan izlemeye başlamayın deriz.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
132
33
23
10
7
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dromaeosauridae

#8 efsane bir filmdir. listedeki en güzel filmdir aynı zamanda tavsiye ederim.

10-11 fena.. kafayı yemek ve aşırı ağlamalık

Gizem Yenikler

Güzel 8 tavsiye ederim