Görüş Bildir
Haberler
İzlemeden Ölmemeniz Gereken 7 Aşk Filmi

İzlemeden Ölmemeniz Gereken 7 Aşk Filmi

3 Meters Above The Sky - Aşka Yükseliş IMDB Puanı 3,4

Farklı dünyalara ait olan iki gencin öyküsü. İlk büyük aşklarını keşfetmelerini sağlayacak olan çılgınca bir yolculukta neredeyse imkansız olan bir yandan da kaçınılmaz ve beklenmeyen bir aşk... Babi yani Maria Valverde iyi niyetli ve masum bir yapıda eğitilmiş üst gelir sınıfına ait bir genç kızdır. Hache yani Mario Casas ise karakter olarak isyankar, fevri, bilinçsiz bir erkek çocuğudur ve sonu bitmeyen kavgalar ve yasadışı motorsiklet yarışları arasında devamlı hayatını tehlikeye atma iştahı ile dolu, sınırları zorlayan bir modeldir.

Mynet.com'dan alıntıdır.

Not: IMDB puanına çok şaşırdım doğrusu bence çok güzel bir filmdi.

Not 2: 2. ve 3. filmleri de var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

First Love - A Little Thing Called Love IMDB Puanı 7,7

Nam, 14 yaşında sıradan bir okul öğrencisi. Okulun en popüler öğrencisi Chon'a gizlice aşıktır. Chon'un aşkını kazanmak için çok kararlıdır. Yapması gereken ise güzelleşerek onun ilgisini çekmek. Ama bazen aşkını itiraf etmek bile yeterli olabilir...

Warm Bodies - Sıcak Kalpler IMDB Puanı 6,9

Salgından etkilenmiş zombie bir delikanlı, kendisini yok etmeye gelen Julie'ye bir anda vurulur. Onu ısırıp beslenmesi gerekirken aşık olmuştur, zira kaybettiği insani özellikleri teker teker ve yavaş yavaş yerine gelmeye başlar. Julie'ye hissettiği aşk kalbinin yeniden atmasını sağlarken, adını ve nasıl öldüğünü dahi hatırlamayan karakterimiz hislerini geri kazandıkça iyileşir; üstelik bu iyileşme etkisi salgından etkilendiğine inanılan diğer zombileri de olumlu yönde etkileyecektir... Tabii insanlığın geri kalanını inandırabilirlerse! 

Cinemaximum'dan alıntıdır.

Just Like Heaven - Cennet Gibi IMDB Puanı 5,7

Elizabeth genç ve başarılı bir doktordur. Zamanının neredeyse hemen hepsini hastaları ile beraber geçirmektedir. Kızkardeşinin evine gitmek için yola çıktığı bir akşam feci bir kaza geçirerek komaya girer. Elizabeth'in boş kalan dairesini David adında biri kiralar. Eşinin ölümünden sonra bunalıma giren David günlerini yeni evinde televizyon izleyerek geçirir. Bir gün ansızın evin içinde dolaşan genç bir kadın görür. Bu görüntünün gerçek olmadığına kendini inandırmaya çalışsa da başaramaz. Bütün gerçekliği ile karşısına dikilip onu evden kovmak isteyen bu kadın Elizabeth?in komada olan bedeninden firar etmiş ruhudur. Kavgayla başlayan tanışmaları zamanla sıcak bir ilişkiye dönüşür. Birbirlerine yardım etmeye karar veren ikili Elizabeth'in bitkisel hayata girmiş olan bedenini bulup onu tekrar hayata döndürmek için planlar yaparlar. Olaylar gelişirken, aslında, birbirleri için yaratılmış olduklarını anlayan çiftin küçük bir sorunu vardır: Elizabeth hala bitkisel hayattadır...

Cinemaximum'dan alıntıdır.

Love And Honor - Aşk Ve Gurur IMDB Puanı 5,7

Vietnam'da savaşan bir genç kendini terk eden sevgilisi için çarşı izninde ülkesine geri döner. En yakın arkadaşı da onu yalnız bırakmaz ve peşinden gider. Fakat kız arkadaşının yaşadığı evdeki insanlar onları asker kaçağı sanmaktadırlar. Bu sırada diğer genç de aşkı tadacaktır.

Friends With Benefits - Arkadaştan Öte IMDB Puanı 6,6

Jamie, Dylan’ı bir işi kabul etmesi için ikna edince, birbirlerine ne kadar benzediklerini anlarlar. O kadar çok başarısız ilişki yaşamışlardır ki, ikisi de aşktan vazgeçip eğlenceye odaklanmışlardır. Aşkın filmler tarafından pompalanan bir masal olduğuna inanmışlardır. Arkadaşlıklarına duygulara yer vermeyen bir cinsellik katarlarsa ne olacağı konusunda bir deneye girişirler.

Posta.com'dan alıntıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Forrest Gump IMDB Puanı 8,8

'Annem, hayat her zaman bir kutu çikolata gibidir; içinden ne çıkacağını asla bilemezsin, derdi.' Repiliği ile akıllara kazınmış olan kitaptan uyarlama bir film. Tom Hanks'in oyunculuğuyla kalitesi daha çok artmış kesinlikle. Konusunu yazmaya gerek bile yok, izleyin sadece. 

Not: İçinde aşk çok bulunmuyor ama izlemeye değer bir film.

Bonus: Freedom Writers - Özgürlük Yazarları IMDB Puanı 7,5

Benim çok beğendiğim bir film. Amerika Birleşik Devletleri'nde dışlanmış siyahi çocukların okulu hiç önemsememesini ve okula yeni gelen bir öğretmenin onları değiştirme çabalarını anlatıyor.

Not: Konusu aşk değil.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın