Görüş Bildir
Haberler
iTunes Müzik Festivali Bu Yıl SXSW’ya Taşındı

iTunes Müzik Festivali Bu Yıl SXSW’ya Taşındı

Onedio Medya
10.03.2014 - 11:00 Son Güncelleme: 10.03.2014 - 11:05

iTunes Müzik Festivali Bu Yıl SXSW’ya Taşındı

Apple’ın 2007′den bu yana düzenlediği iTunes Music Festival‘i, bu yıl South by Soutwest’e (SXSW) taşıdı. Etkinlik Austin, Texas’tan canlı olarak yayınlanacak ve diğer iTunes Music Festival’lerinde olduğu gibi ücretsiz olarak canlı yayında izlenebilecek.

11 Mart’ta Coldplay, Imagine Dragons ve London Grammar konserleriyle start alacak festival, 5 gece sürecek. Festival, iPhone, iPad ya da iPod Touch üzerinden iTunes Music Festival uygulaması indirilerek izlenebiliyor. Festivali büyük ekranda izlemek isteyenler içini festival resmi kanalı da Apple TV ‘de yayına geçti.

Şimdiye kadar Londra’da düzenlenen festivalde 400′den fazla şarkıcı 430 bin müzik severin önünde sahneye çıktı ve canlı performanslar milyonlarca kez izlendi. Geçtiğimiz yıl şehrin ikonik etkinlik mekanı Roundhouse’da Lady Gaga, Katy Perry, Elton John ve Justin Timberlake gibi dünyanın en çok satan müzisyenlerinin katılımıyla gerçekleşmişti. Konserlerin geçmiş kayıtlarını merak ediyorsanız, iTunes Music Festival uygulamasından gemiş konser EP’lerini satın alabildiğiniz bilgisini de paylaşalım.

iTunes Music Festivali’ni ilk kez bu yıl Amerika’ya taşınmış oluyor. Geçtiğimiz Cuma başlayan SXSW’dan yayınlanacak festivalin programı ise şöyle:

Coldplay / Imagine Dragons / London Grammar

Salı, 11 Mart

Kendrick Lamar / ScHoolboy Q / Isaiah Rashad

Çarşamba, 12 Mart

Soundgarden / Band of Skulls / Capital Cities

Perşembe, 13 Mart

Pitbull / ZEDD / G.R.L

Cuma, 14 Mart

Keith Urban / Willie Nelson / Mickey Guyton 

Cumartesi, 15 Mart

iTunes Music Festival uygulamasını buradan indirebilir, SXSW sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

webrazzi

Kaynak: http://www.webrazzi.com/2014/03/10/it...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0