Görüş Bildir
Haberler
İşte Sarıgül'ün Sürpriz Adayı

İşte Sarıgül'ün Sürpriz Adayı

İşte Sarıgül'ün Sürpriz Adayı

İstanbul’da seçim çalışmalarını sürdüren Mustafa Sarıgül, Aksaray Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan İstanbul Belediye İş Sendikası’nı ziyaret etti.

10 YILDAN SONRA YORGUNLUK OLUYOR

Sendika girişinde kendisini bekleyen kalabalığa hitaben bir konuşma yapan Sarıgül, buradan sendikanın konferans salonuna geçti. Sarıgül yaptığı konuşmada, AK Parti’ye oy verenlerin yüzde 12’sinin şu anda kendilerine oy vermek istediğini ileri sürdü. Çok iyi bir noktada olduklarını ifade eden Sarıgül, 'Samimi bir itirafım şudur. Bir belediye başkanı, bir iktidar, görevde 10 yıldan fazla kalırsa rutine düşer. 10 yılı belediye başkanlığına kural olarak koyup, yapmamak lazım. Bütün demokratik dünyalarda olayın özü budur. 10 yıldan sonra bir yorgunluk oluyor' dedi.

Seçim kampanyası sırasında Kadir Topbaş ile ilgili olumsuz bir cümle sarf etmeyeceğini söyleyen Sarıgül, 'Yaptıklarına teşekkür ederim, inşallah biz daha da iyisini, güzelini yapacağız. Dün gece saat 12.20’de Büyükşehir Belediyemizde çalışan bir grup arkadaşım sağ olsunlar eve geldiler. Evde onlarla oturduk, sohbet ettik. Sizden de ricam şu, örfüne, geleneklerine, inançlarına bağlı, bir ailenin çocuğuyum. Şimdi benim görevim herkesi kucaklamak. Ben sizlerin haklarınızı, hukukunuzu yüzde yüz koruyacağım. Ama bana oy vermeyen, AK Parti’ye oy veren kardeşlerimin de, söz veriyorum haklarını koruyacağım' diye konuştu.

Vatan

Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/iste-sar...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0