Görüş Bildir
Haberler
İşte Aydınus'un Notu!

İşte Aydınus'un Notu!

Batuhan
10.03.2014 - 11:07

İşte Aydınus'un Notu!

Fırat Aydınus'un yakın çevresine göre olayının aslı şu: Melo faul yaptığında Aydınus uyarmaya gitti, sonra yardımcısının 'Kartı atladık-kartı atladık' sözüne, Fırat 'Ne kartı oyna ' cevabını verdi.

Olayın başlangıcı, Akhisarlı Güray atağa çıktığında ona Melo'nun faul yapmasıydı. Sonrasında Brezilyalı oyuncunun yanına gelen Fırat Aydınus onu önce uyardı sonra yanından ayrıldı ve dönüp baktığında dudaklarından okunan küfürün 'AMK çocuğu' olduğu iddia edildi. Dün ise Fırat Aydınus yakın çevresine 'Gerçek öyle değil' dedi ve işin aslını anlattı. İşte o yakın çevrenin ifadesiyle, Aydınus'a göre olayın aslı:

O SÖZ TAMAMEN SİTEM AMAÇLI

'Fırat Aydınus Melo'yu uyarıp yanından ayrıldığında, yardımcısı Serkan Ok 'Kartı atladık-kartı atladık' diyor. Bunun üzerine de Fırat, niye zamanında söylemedin kastıyla ve tamamen sitem etmek amacıyla 'Oyna... Ne kartı AMK' diyor. Yani Melo'ya bir küfür durumu söjz konusu değil ve olyayın aslı bu...'

NOTU 8.2

G.SARAY-Akhisar maçını yöneten FIFA kokartlı hakemimiz Fırat Aydınus, maçın gözlemcisi Abdurrahman Arıcı'dan 8.2 not aldı. Bu notun anlamı ise şu: 'Tatminkar ancak geliştirilecek bazı küçük noktalar var.' Yani Aydınus maç yönetimi açısından da geçer not almış durumda.

TFF BİZE BAŞVURU YAPARSA BAKARIZ

Fırat Aydınus'un Melo'ya küfür ettiği iddiasına FIFA'dan da bir açıklama geldi. Futbolcu Statüsü ve Denetimi Başkanı Ömer Ongaro 'Yerel federasyonla ilgili bir durum söz konusu olduğundan dolayı biz karışmayız. Hakem FIFA kokartlıysa ve ancak TFF bize olay hakkında bir başvuru yaparsa o zaman dahil olup, konuyu görüşebiliriz.'

skorer

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17441...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0