Görüş Bildir
Haberler
İspanya'dan Beşiktaş'a Kötü Haber

İspanya'dan Beşiktaş'a Kötü Haber

Fatih
10.05.2014 - 20:57 Son Güncelleme: 27.04.2022 - 15:28

İspanya'dan Beşiktaş'a Kötü Haber

Vodafone Arena'nın açılışını dünyaca ünlü bir futbolcunun transferiyle süslemek isteyen Beşiktaş'a İspanya'dan kötü bir haber geldi.

Önümüzdeki sezon açılacak olan Vodafone Arena ile birlikte ligde şampiyonluk hedefleyen ve güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, İspanya'dan gelen haberle sarsıldı.

Teknik direktör Slaven Bilic'in bu sezon zaman zaman Manuel Fernandes'i, yer yerse Oğuzhan Özyakup'u kullandığı 10 numara mevkisi için Atletico Madrid'in yıldızı Diego Ribas'ı transfer etmek isteyen siyah beyazlılara İspanya'dan gelen haberler olumlu değil.

İspanya'nın dünyaca ünlü gazetesi AS, bugün yaptığı haberde Diego'nun ülkesi Brezilya hazırlığında olduğunu belirtirken, Arda Turan'ın takımının Diego'nun boşluğunu Bilic'in Hırvat Milli Takımı'ndan öğrencisi Ivan Rakitic ile doldurmaya hazırlandığını iddia etti.

Brezilya'nın köklü kulüplerinden Santos'un futbol direktörü Andre Zanotta geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Diego'ya üç yıllık bir kontrat sunduklarını belirtmiş, bu teklif yıldız oyuncunun babası tarafından da doğrulanmıştı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın