Görüş Bildir
Haberler
İspanya'da Diego Costa Bilmecesi

İspanya'da Diego Costa Bilmecesi

Fatih
26.05.2014 - 20:57

İspanya'da Diego Costa Bilmecesi

Diego Costa'nın İspanya Milli Takımı'nın 2014 Dünya Kupası kadrosunda yer alıp almayacağı belirsizliğini koruyor.

Takımı Atletico Madrid'in Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Barcelona ile oynadığı maçta sakatlanan, daha sonra Real Madrid ile oynanan final maçında da sadece 9 dakika sahada kalabilen yıldız futbolcuyu muayene eden doktor Pedro Guillen önemli açıklamalarda bulundu.

Cadena Cope'a konuşan Guillen, 25 yaşındaki futbolcunun sağ bacak femoral biseps kas grubunda birinci dereceden yırtık tespit edildiğini ve sorunun nüksetmemesi için Costa'nın yaklaşık 15 gün boyunca dinlenmesi gerektiğini söyledi.

İspanya Milli Takımı'nın turnuva öncesinde Bolivya ve El Salvador ile oynayacağı hazırlık maçlarını kaçıracak olan Costa'nın Brezilya'ya götürülüp götürülmeyeceği ise merak konusu.

Teknik Direktör Vicente Del Bosque daha önceden yapmış olduğu açıklamalarda 2 Haziran'da vermesi gereken 23 kişilik kesin kadrodaki her oyuncunun hazır olmasını istediğini belirtmiş ve, 'Her oyuncunun fiziksel durumunu bilemeyiz. Bu nedenle de 2 Haziran'a kadar kesin kadroyu vermek için bekleyeceğiz. O tarihte her oyuncunun antrenmana katılacak durumda olmasını istiyoruz. Turnuvaya Hollanda maçı ile başlayacağız ve bu nedenle de herkes hazır olmak zorunda.' diye konuşmuştu.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1429...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın