Görüş Bildir
Haberler
İsmail Haktan Odabaşı Boluspor'da

İsmail Haktan Odabaşı Boluspor'da

Sanliurfa SK
19.01.2014 - 03:17 Son Güncelleme: 19.01.2014 - 10:27

İsmail Haktan Boluspor'da

Teknik direktör Reha Kapsal tarafından beğenilmeyen ve Şanlıurfaspor Gap Vadisi Tesisleri’nde dönemin Sportif Direktörü Murat Daldık ile tartışan sonrasında olaylı bir şekilde şehri terk eden İsmail Haktan Odabaşı’nın transferi de olaylı oldu. Daha önce Manisaspor ile anlaşan İsmail Haktan için Şanlıurfaspor yönetim kurulu bonservis bedeli olarak 125 bin tl  talep edince ege ekibi bu transferden vazgeçti.

Ptt 1.Lig’de bu sezon oynadığı 19 maçta 19 puan toplayan ve ligde zor günler geçiren Boluspor ‘da yeni yönetim kurulu transfere hız vermiş,ara transfer döneminde Elazığspor’dan Adem Alkaşı , Gençlerbirliği’nden Atabey Çiçek’i,Balıkesirspor Mustafa Kayabaşı’yı kadrolarına katmıştı. İsmail Haktan Odabaşı ile görüşen ve futbolcu için Şanlıurfaspor bonservis bedeli ödemeyi kabul eden Boluspor futbolcuyu şehre davet etti. Boluspor’un Odabaşı ile  bugün Boluspor’a 1,5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Bugün oynanacak olan Adanademirspor maçı sonrası İsmail Haktan Odabaşı’nın Boluspor’un Antalya kampına katılacağı öğrenildi.

Önümüzde ki sezon 50. yılını kutlayacak olan Boluspor yaptığı transferlerle bu sezon Ptt 1.Lig’de kalmayı  ve önümüzde ki sezon Spor Toto Süper Lig’e yükselmeyi hedefliyor.

Kaynak: http://sanliurfask.com
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın