Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da Ağaç Kesimi Gerginliği!

Ankara'da Ağaç Kesimi Gerginliği!

Onedio Medya
09.03.2014 - 11:29 Son Güncelleme: 09.03.2014 - 12:54
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara'da Ağaç Kesimi Gerginliği!

İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi'nin bulunduğu alanın yan tarafındaki iş merkezini yapan firma yetkilileri, gece saatlerinde iş makineleriyle beraber araziye girdi.

Kamelyalar ve ağaçlar yerlerinden söküldü. Yıkıma karşı çıkan güvenlik görevlilerinin de tehdit edildiği belirtildi.

Devlet Tiyatro Sanatçıları Derneği yönetim kurulu üyesi Akif Yeşilkaya, 'Yıllar önce yapılan bir parselizasyon çalışması sonrasında oluşan bir hatadan kaynaklı bir hukuksal süreç devam ediyor. Bu tamamlanmış bir süreç değil. Danıştay da yakın bir zamanda yürütmeyi durdurmuş olduğu halde yan tarafta bir iş merkezi yapılıyor ve bu iş merkezini yapan firma ve kişiler gece geç bir saatte iş makineleriyle beraber Devlet Tiyatrosu'na ait olan bu alana girip bir yıkımı gerçekleştirdiler. Bu konuda gerçekten anlamak kabul etmek mümkün değil. Çünkü hukuka aykırı bir uygulama yaptı bu ilgili kişiler iş makineleriyle. Üstelik buradaki bu alanı korumaya çalışan güvenlik görevlilerimizi de tehdit ettiler' dedi.

Yeşilkaya, 'Bu kampüsün bu kadar vandalca bu kadar acımasızca bu hale getirilmesinden tüm Devlet Tiyatrosu'ndaki bütün arkadaşlarımız, sanatçısından, memuruna, teknik kadrosundan gecenin bu saatinde burada bulunan arkadaşlarımız üzüntü içindeyiz. Bu hukuk dışı uygulamanın bir an önce durdurulmasını ve yapılan yanlıştan geri dönülmesini istiyoruz ve bekliyoruz' şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/haber...

Devlet Tiyatroları İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi Ağaç Katliamı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0