Görüş Bildir
Haberler
iPhone'lara Candy Crush Saga Yasağı Gelebilir

iPhone'lara Candy Crush Saga Yasağı Gelebilir

Ulaş
10.06.2014 - 19:48

Öyle görünüyor ki App Store iOS 8 sürümünde Apple'ın politikalarında değişiklikler yapıldı. Apple’ın yeni kurallarına göre, uygulama geliştiricilerinin kendi uygulamalarında para kazanmak ve büyümek için kullandığı araçlar engelleniyor. Bu durumda Candy Crush Saga ve sosyal paylaşım için sizi ödüllendiren diğer uygulamalar yakında boot edilebilir.

App Store üzerinde sırf reklam izletip para kazanmak için oyunculara ödüller veren ödüllendirici oyunlar engellenecek. Ayrıca video görüntüleme teşvikli ve sosyal paylaşımı kullanma gibi durumların yanı sıra kullanıcıların zaten oyun oynarken oyun içinde başka uygulama reklamı yapılması da yasaklandı. Bu tür durumlara izin veren araçlarda bu yasaklara dahil.

Apple’ın bu atılımı bir bütün olarak uygulama sanayi üzerinde önemli bir etkiye sahip olacak ve uygulamalara büyüme elde edebilme açısından 'reset' etkisi yapacak.

Apple, iOS 8 ile birlikte kullanıcılara ilgili arama terimleri ile daha fazla uygulamalar bulmalarına yardımcı olacak bir dizi yeni özellikler sunuyor. Bu yüzden Apple, kendi arama özelliklerinin kullanılması için böyle bir politika izliyor olabilir.

  • Teknolojioku
Kaynak: http://www.teknolojioku.com/haber/iph...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0