Görüş Bildir
Haberler
iPad Pro Yeni iPad'lerle Birlikte Tanıtılacak

iPad Pro Yeni iPad'lerle Birlikte Tanıtılacak

Ulaş
04.06.2014 - 19:08

İpad Pro Yeni İpad'lerle Birlikte Tanıtılacak

Apple'ın eğitim pazarına yönelik büyük ekranlı iPad geliştirdiği iddiaları çıkmıştı. iPad Pro isimli bu cihazın daha sonra ekosisteme uymamasından dolayı rafa kaldırıldığı ileri sürüldü. Sonradan tekrardan el altından geliştirildiği haberleri çıktı. iPad Pro'nun akıbeti belli değil yılan hikayesine döndü. iPad Pro'yu takip etmesi zorlaşıyor.

Eskileri ufaktan bir kenara itip yeni gelişmelere bakalım. Çin medyasında isimsiz kaynaklara dayalı yeni bir rapor yayınlandı. Buna göre iPad Pro'nun, iPad Air 2 ve iPad mini 3'le birlikte ekimde duyurulacağı ileri sürülüyor. 4.7 inç'lik iPhone, iPhablet ve iWatch ise eylül ayında tüketiciye tanıtılacak. Aslında bu iddia çok önceden de mobilite gündemine gelmişti, bu son haberlerle birlikte tekrardan teyit edilmiş oldu.

Apple'ın WWDC'de de cihazlarından birisini duyuracağı dedikoduları çıkmıştı, ama hepsi balon gibi söndü. Bu yüzden eylülde ne olacağı belli değil. Belki baştan beridir söylenen iPad Pro yalan olabilir. 2015'te açıklanabilir. Birçok ihtimal var. En güzeli biraz daha sabredip Apple etkinliklerini beklemek. Arada gelişmeler, sızıntılar, dedikodular oldukça da sizlere bildireceğim.

  • Teknokulis
Kaynak: http://www.teknokulis.com/Haberler/Mo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0