Görüş Bildir
Haberler
İnternette 3D Ameliyat Oyunları Oynayın

İnternette 3D Ameliyat Oyunları Oynayın

Bilal Öztürk
10.04.2015 - 16:32 Son Güncelleme: 10.04.2015 - 16:35

Türkçe Ameliyat Oyunları Oyna

Sizlere devamlı sitelerimizden paylaşımlar yapıyorum. En güzel oyunları sizlerle buluşturabilmek için editörlerimiz devamlı olarak çalışmaktadır. Bunların başında yer alan Ameliyat Oyunları özellikle çocukların vazgeçilmez alanlarından birisidir. Ameliyat yapmak normal de sadece doktorlara has bir meslektir. Tabi çocuklar büyümeden hatta okumadan doktor olamayacakları için bunu sadece videolarla ve oyunlarla görebilmektedirler. Gerçeğe yakın olan bu Ameliyat Oyunu sayesinde sanki doktormuş gibi hissedeceklerdir. Sitemiz bünyesinde sadece ameliyatla ilgili paylaşımlar yapmamaktayız. Aynı zamanda kızların canı sıkılmasın diye onlara Temizlik oyunları da sunuyoruz.

Paylaşımlarımız devamlı güncellememizin nedeni ise sizlere en yeni oyunları sunmaktır. Şu an için sitemiz de 500'ün üzerinde oyun bulunmaktadır. Her biri özgün şekilde eklenmiş olup uzun şekilde oyunu tanıtan açıklamalara yer vermiş bulunuyoruz.  

Oyunlarımızın bazılarından örnekleri aşağı da resimlerle göstermiş bulunuyoruz. Genel olarak en çok sevilenler onlardır. Çalışmayan hiç bir şekilde oyun bulunmamaktadır. Çünkü devamlı olarak kontrol etmekteyiz. Yaptığınız yorumlar ve bizlere gönderdiğiniz mesajlara ise en kısa sürede cevap vermekteyiz. Bu yüzden özel olarak istediğiniz bir şey olduğu zaman çekinmeden bizlere iletebilirsiniz. 

Hastaneye gelen hastaların tedavi olmaları için elinizden geleni yapmalısınız. Bazı uygulamalar Türkçe dil seçeneği içerdiğinden kolaylıkla yapacaklarınızı anlayabileceksiniz. Ama İngilizce olanları çözemeyeceğinizi düşündüğümüzden yapacaklarınızı liste şeklinde sizlere biz sunmuş bulunuyoruz. Asistanlarınız yanınızda her konuda sizlere yardımcı olacaktır. Onların söylediklerini yapmaya da özen gösterirseniz başarılı olursunuz. 

Ameliyatoyunlari.us sitesi olarak bunlarla sınırlı kalmadığımızı da bildirmek istiyorum. En güzel doktor oyunları da bu sitede bulunmaktadır. Doktorların gün içerisinde yaptığı bütün işleri öğrenecek ve hatta bizzat uygulamalı şekilde onların yerine geçeceksiniz. 

Daha fazla geniş bilgi için lütfen sitemizi ziyaret ediniz. 

Site adresimiz : http://ameliyatoyunlari.us/

Kaynak: http://ameliyatoyunlari.us/
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ameliyat Oyunları sayfasından görüntüler.

Ameliyat Oyunları sayfasından görüntüler.

Ekranda gördüğünüz Ameliyat Oyunları sitemizden çekilmiştir. Kulak Ameliyatı, Burun ameliyatı ve hatta anju ameliyatı yapacaksınız. Bir çoğunuzun daha bilmediği pek çok oyunu bulabileceksiniz.

Ameliyat yapmak için doktor olmanıza gerek yoktur.

Ameliyat yapmak için doktor olmanıza gerek yoktur.

Hastaların ilk yardım tedavilerini yaparken kullandığınız malzemelerin doğruluğuna dikkat ediniz. Hatalarınız onların ölümüne neden olabilir. Ameliyat Oyunları içinde hataya yer yoktur.

Sizin için seçtiğimiz Ameliyat Oyunları

Sizin için seçtiğimiz Ameliyat Oyunları

Trafik kazası geçirenler, ayağı takılıp düşenler, kolunu ve hatta bacağını kıran insanlar yardım beklemektedirler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın