Görüş Bildir
Haberler
Instagram Yeni Fotoğraf Düzenleme Araçlarıyla Güncellendi

Instagram Yeni Fotoğraf Düzenleme Araçlarıyla Güncellendi

Caner
05.06.2014 - 22:18
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Instagram Yeni Fotoğraf Düzenleme Araçlarıyla Güncellendi

Fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram, mobil uygulamalarını yeni ve yaratıcı fotoğraf düzenleme araçları ile güncelledi.

Instagram, geçtiğimiz mart ayında 5.1 sürümüyle yeni bir yüze kavuştu. Yalın ve basit bir tasarımla Android kullanıcılarının alışkın olduğu bir tasarıma geçen Instagram, bununla daha yüksek bir performans sunmaya başladı. Bu kez ise sosyal ağ, yeni güncelleme ile fotoğraf düzenlemeyi daha kolay, yaratıcı ve eğlenceli bir hale getiriyor.

Fotoğraf düzenlemede ihtiyaç duyulan her şeyi kullanıcılarına vermeyi amaçlayan Instagram, sürüm 6.0 adlı bir güncelleme yayınladı. Güncellemeyle birlikte uygulama, 10 yeni fotoğraf düzenleme aracına kavuştu. Bunlar arasında, Filter Strength (Filtre gücü), Adjust (İnce ayar), Brightness (Parlaklık), Contrast (Kontrast), Warmth (Sıcaklık), Saturation (Canlılık), Highlights (Parlaklık), Shadows (Gölgeler), Vignette (Süsleme) ve Sharpen (Keskinlik) bulunuyor. Ayrıca artık filtre gücünü ayarlamak için filtrelere çift dokunarak bu işlem gerçekleştirilebiliyor.

Fotoğraflama düzenleme araçlarına Instagram uygulamasını App Store veya Play Store üzerinde güncelleyerek sahip olunabiliyor.

stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/06/insta...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0