Görüş Bildir
Haberler
İlk Raund Fenerbahçe Ülker'in

İlk Raund Fenerbahçe Ülker'in

Fatih
03.06.2014 - 22:43

İlk Raund Fenerbahçe Ülker'in

Fenerbahçe Ülker, Beko Basketbol Ligi Play-Off final serisi birinci maçında evinde Galatasaray Liv Hospital'ı 89-70 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.

Maça 7-0 seri ile başlayan Fenerbahçe Ülker, ilk dakikalarda ele geçirdiği üstünlüğü rakibine bir daha kaptırmadı. Maçın geneli boyunca set oyunlarıyla içerinden rahatlıkla sayılar bulan Sarı-Lacivertiler, Galatasaray'ı dış atışlara zorladı. Galatasaray bu atışlardan yeterince sayı bulamayınca ve içerinden de etkili olamayınca rakibin bir türlü yakalayamadı.

Maçın ilk çeyreğini 26-15 önde tamamlayan Fenerbahçe, devreye de 52-35 galip girdi.

Üçüncü çeyreğe 6-0 seriyle başlayan Galatasaray, bu performansını sürdüremeyince farkı bir türlü kapatamadı ve üçüncü çeyrek de 66-51 Fenerbahçe lehine sonuçlandı.

Ve dördüncü çeyrekte de rakibine karşı rahat oyununu sürdüren Fenerbahçe Ülker, maçı 89-70 kazanarak seride 1-0 öne geçmeyi başardı.

Serinin ikinci maçı 5 Haziran perşembe günü yine Fenerbahçe'nin sahası Ülker Sports Arena'da oynanacak. Seride 4 galibiyet alan takım, 2013/14 sezonunu şampiyon olarak tamamlayacak.

3Puan

Kaynak: http://www.3puan.com/content?id=2868
İçeriğin Devamı Aşağıda

Alex Yine Fenerbahçe'ye Koştu!

Fenerbahçe’nin efsaneleri arasına giren Alex de Souza, İstanbul’a geldi.

Sarı-lacivertli takımdan Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım ile yaşadığı olaylar nedeniyle ayrılan Brezilyalı yıldız, tatilinin bir kısmını Türkiye’de geçiriyor. Alex bu akşam Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında oynanan Beko Basketbol Ligi final serisi ilk maçını Ülker Sports Arena’dan izledi.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/06/03/alex-yi...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0