Görüş Bildir
Haberler
İlk Gördüğün Figüre Göre Senin Karanlık Yönünü Söylüyoruz!

İlk Gördüğün Figüre Göre Senin Karanlık Yönünü Söylüyoruz!

Sadece tek bir görsel üzerinden en karanlık yönünle yüzleşmeye var mısın?

Hazırsan, başlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu görselde ilk ne gördün?

Bu görselde ilk ne gördün?

Senin karanlık yönün korkuların!

Bu görselde dikkatini çeken ilk figür ağaç olduğuna göre, senin karanlık yönün korkuların, güvensizliğin. Sen bu hayatta birçok şeyden korkuyorsun aslında. Yalnız kalmaktan, yanlış anlaşılmaktan, hata yapmaktan, yarı yolda bırakılmaktan...Bu düşüncelerin ise bir gölge gibi senin peşini bırakmıyor. Sen gerçek hayatta dostluklar kuramıyor, yeni bir aşka yelken açamıyor, hatta konfor alanından dışarı adım atamıyorsun. Bu karanlık dünyanın seni de içine çekmesinden korkuyorsun. Çevrendeki insanlarla kurduğun bağlar, güvensizlik üzerine kurulu. Sen kimseye tam anlamıyla güvenmiyor, herkesin bir karanlık tarafı olduğunu düşünüyorsun. Fakat bu karanlık yönünü, kimseye çaktırmıyorsun. Çevrene öyle güvenli bir portre çiziyorsun ki insanlar o resmin altında neler yaşandığını asla bilemiyor. Aman dikkat et, zamanla bu çizdiğin imaj, gün gelip senin gerçekliğin olmasın. Karanlık yönlerini de yaşamaktan korkma. Unutma ki hepimizin bir karanlık yönü var. Dünya da zaten günlük gülistanlık değil aslında!

Senin karanlık yönün mükemmelliyetçiliğin!

Bu görselde dikkatini çeken ilk figür ağaç olduğuna göre, senin karanlık yönün mükemmeliyetçiliğin. Bu hayatta her şey mükemmel olmalı senin için. Yalnızca 'iyi' olan şeyler, sana yeterli gelmiyor. Her zaman daha iyisinin peşindesin. Fakat bu istek, zaman zaman hırsa dönüşerek gözünü boyayabiliyor. Her şeyin mükemmel olmasını isterken etrafındaki diğer güzel detayları kaçırıyor, hayatın güzelliklerin mahrum kalıyor gibisin. Bu durum ise hem seni hem de yakın çevrendeki insanları yoruyor. Kontrol edemeyeceğin bazı olaylar yaşadığında, elin ayağına dolanıyor ve ne yapacağını kestiremiyorsun. Gel gör ki sen yardım almaktan da hoşlanmayan bir insansın. Sen, her şeyi kendisi halletmeye çalışan birisisin. Başka kimseye güvenmiyor, en iyisini yapmaya hep kendin çabalıyorsun. Aslında bu, çoğu insanın da imrendiği bir durum. Herkes yerinde sayarken sen, ileri gitmeye devam ediyorsun. 

Yine de yorulduğun zamanlarda arkana yaslanmaktan çekinme, olur mu?

Senin karanlık yönün duyguların!

Bu görselde dikkatini çeken ilk figür görselin altında kalan balıklar olduğuna göre, senin karanlık yönün duyguların. Sen, duygularına göre hareket eden, her zaman kalbinin sesini dinleyen bir insansın. Fakat bu zamanda insanın duygularına göre hareket etmesi pek de iç açıcı değil. Etraf kurtlar sofrası! Sen ise masum bir kuzusun adeta. İnsanların nasıl bu kadar kötü olabildiklerine aklın ermiyor senin. Sen, çocukluğundan getirdiğin o masum ruhunu taşımaya devam ediyorsun. İnsanlara çabuk güveniyor, onları seviyor, herkesi kendin gibi sanıyorsun. Kalbinin esen bir rüzgarla uçmasına izin veriyorsun. Fakat kimse senin gibi değil şu hayatta. Hırlısı var, hırsızı var, kalp hırsızı var...Ondandır ki senin kalbin çok fazla kez kırılmış bugüne kadar! Yine de uslanmıyorsun değil mi? İşte bu da senin karanlık tarafın. Pek kimseye belli etmesen de, sen oldukça hassas bir insansın.

Bu dünya ise dostum, hassas kalpler için bir cehennemdir!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
15
9
6
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
alpilkay

kaç oldu bakıyorum hala balığı göremedim.

Tolga Cura

Aslanın çenesinin altında 2 tane balık var Yüzüyorlar.

ömer

Senin karanlık yönün mükemmelliyetçiliğin! Gayet aydınlık bir yön gibi geldi bana 🙄😅😅

oleyyyy oleyy

mükemmeliyetçilik kötümü ya bilmiyorum ki