Görüş Bildir
Haberler
İlk Gördüğün Figüre Göre Senin Güçlü Yanını Söylüyoruz!

İlk Gördüğün Figüre Göre Senin Güçlü Yanını Söylüyoruz!

Tek bir görsel üzerinden güçlü yanını öğrenmeye var mısın?

Hazırsan, başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu görselde ilk ne gördün?

Bu görselde ilk ne gördün?

Senin güçlü yanın kendine olan güvenin!

Bu görselde ilk gözüne çarpan dans eden bir kadın olduğuna göre sen kendine sonsuz güvenen bir insansın. Bu da seni diğer insanların önüne geçiren seni güçlü yapan yegane özelliğin. Bugüne kadar seni devirmek isteyenler senin tahtını almak isteyenler olmuş. Fakat gel gör ki pek becerememişler. Sen fırsatçı insanlara imkan vermemişsin hayatta. Ne olursa olsun önemli olanın kendin olduğunu hiçbir zaman unutmamışsın. Senin güvenin, başkalarını da özendirmiş aslında. Her koşulda başının dik durmasını takdir etmişler. Yine de seni çekemeyenler de olmuş tabii. Hala da oluyor. İlişkini, eşini, işini, hayatını kıskananlardan geçilmiyor ortalık. 

Bu görsele baktığında, sineye çekilmiş bir silüet yerine dans eden özgür bir kadın görmen basit bir tesadüf mü sence? Bizce değil! Sen, seni yere çekmeye çalışan insanların üzerine basarak daha da yükselmişsin. Yükselmeye, kendi doğrularını yaşamaya da devam edeceksin. Sakın bu huyundan vazgeçme!

Kıskananlar da çatlasın yani, ne diyelim :)

Senin güçlü yanın pozitifliğin!

Bu görselde ilk gözüne çarpan bir erkek silüeti olduğuna göre sen oldukça pozitif bir insansın. Görselde sineye çekilmiş gibi görünen bu silüet, senin dikkatinden kaçmadı. Sen ince detayları görebilen, bunlarla mutlu olan bir insansın. Bugüne kadar çok şey yaşamışsın bir kere. Hani derler ya, anlatsam roman olur diye. Sen muhtemelen bu cümleyi sık sık kuruyorsun. Gel gör ki sen zaman zaman bu yaşadıklarını içine atmışsın. Sineye çekmiş, kendi kendine halletmeye çalışmışsın birçok şeyi. Aslına bakarsan, halletmişsin de. Bugünlere gelmen pek de kolay olmamış. Fakat sen yardım almayı bilmeyen, her şeyi kendi başına halletmeye çalışan bir insansın. Bu her ne kadar pozitifi bir özellik olsa da bir süre sonra seni yormaya başlayacak. 

İnsanların içindeki kötülükten bile bir iyilik bulmaya çalışman, etrafındakilerin ruhuna dokunmaya çalışman, seni tam bir iyilik meleği yapıyor. Yeri geldiğinde sen insanlar için kendinden taviz de veriyorsun. Gel gör ki bu özelliğin senin özgüvenini biraz yere çekiyor. 

Belki de hayata bakış açını değiştirmeli, artık silüetlere sığınmak yerine ana karakter olmaya odaklanmalısın. Ne dersin?

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
24
11
7
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur

Senin güçlü yanın kendine olan güvenin!Bu görselde ilk gözüne çarpan dans eden bir kadın olduğuna göre sen kendine sonsuz güvenen bir insansın.Bu da seni diğ... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Senin güçlü yanın kendine olan güvenin!

Nurcan Güneri

Senin güçlü yanın kendine olan güvenin!