Görüş Bildir
Haberler
İlk Gördüğün Figüre Göre Senin En Büyük Düşmanını Söylüyoruz!

İlk Gördüğün Figüre Göre Senin En Büyük Düşmanını Söylüyoruz!

Dilara Bağcı
25.11.2023 - 10:01 Son Güncelleme: 26.11.2023 - 01:53

Gördüğün figürle bu hayattaki en büyük düşmanının kim olduğunu öğrenmeye var mısın? 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Söyle bakalım, bu görsele baktığında ilk gördüğün figür ne?

Söyle bakalım, bu görsele baktığında ilk gördüğün figür ne?

Senin en büyük düşmanın yalnızlık!

Bu resme baktığında ilk olarak köpek balığı gördüysen senin en büyük düşmanının yalnızlık olduğunu söyleyebiliriz. Sen aslında kendisine güvenen bir insansın. Çevrendeki kişiler de seni oldukça çekici buluyor. Kalabalık bir grup içerisine girdiğinde bütün gözler sana dönüyor. Öyle ki bir tartışmaya girdiğinde kazanması muhtemel kişi de sensin. Sen aslında korkusuz, dominant ve cesur bir insansın. Fakat gel gör ki tüm bu gerçeklerin altında bu özelliklerini bir gün kaybetme korkusu yatıyor. Bütün gün güçlü göründüğün bir buluşmanın ardından eve geldiğinde terk edilme korkusu yaşıyorsun. Gün gelir de insanlar beni sevmezse diye korkuyorsun. Tam da bu yüzden, senin en büyük düşmanın da korkun da yalnızlık.

Bir bakıma, sen tam da bu yüzden bu kadar cesur görünmeyi tercih ediyorsun. Eğer sen yeterince kendine güvenen bir imaj çizersem, kimse beni incitemez diye düşünüyorsun. Fakat bu imajın aslında senin benliğini alt üst ediyor. Kimselere göstermek istemediğin bu yüzün, seni içten içe yiyip bitiriyor. Aslında biraz durup düşünsen, bu kadar güçlü görünmeye çalışmanın seni ne kadar yorduğunu fark edeceksin. 

Gel biraz şöyle, dinlen. Bizim yanımızda bütün korkularını bırakabilirsin.

Senin en büyük düşmanın sensin!

Bu görsele baktığında ilk olarak bir insan kafası gördüysen, senin en büyük düşmanın sensin. 'Nasıl yani?' dediğini duyar gibiyiz...Sen oldukça duygusal ve narin bir insansın aslında. Affedicisin, sevecensin, her daim pozitifsin. Biraz içine kapanık biraz da utangaçsın. Konfor alanından çıkmak senin için oldukça zor. Sen alıştığın ortama, alıştığın kişilere ve hatta duygulara bağlısın. Bu yüzden birisi senin kalbini kırsa bile sırf o duygulara alışık olduğun için o ortamı terk etmek sana oldukça zor geliyor. Şimdi anlıyor musun, en büyük düşmanının ve korkunun neden 'sen' olduğunu?

Sen, kendi gelişimini engelleyen en büyük etmensin. Aslında zaman zaman cesaretini toplasan da bir türlü o adamı atamıyorsun. Halbuki o adımı bir atsan, senin hayatında neler neler değişecek. Ayrıca sahip olduğun insanları, ortamı kaybetmekten de hiçbir zaman korkma. Onlar seni, sen olduğun için seviyor. Onlar senin samimi gülüşüne, o yumuşacık kalbine bağlanmışlar bir kere. Sen etrafındaki insanlar için tam bir anne gibisin. Onları koruyup kollar, her zaman iyiliklerini istersin. Çatışmadan da kaçınmayı tercih edersin. 

Fakat bütün bunlar, senin o minnoş kalbinin çok çabuk kırılmasına sebep olabilir. Unutma, hiçbir insan senin benim gibi masum değil bu hayatta!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
51
19
13
8
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın