Görüş Bildir
Haberler
İlk Gördüğün Figüre Göre Senin Hakkındaki Gerçekleri Söylüyoruz!

İlk Gördüğün Figüre Göre Senin Hakkındaki Gerçekleri Söylüyoruz!

Optik illüzyonların gücüne inanır mısın? İnansan iyi edersin! 

Aşağıdaki görselde göreceğin ilk şey, senin hakkındaki tüm gerçekleri ortaya dökecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu görselde ilk ne gördün?

Bu görselde ilk ne gördün?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen eşsiz bir insansın!

Fırçanın içine gizlenmiş ördeği gördüğüne göre sen gerçekten eşsiz bir insansın! Detaylara önem veren hayatının her anını planlayan bir kişiliğe sahip olma ihtimalin oldukça yüksek. Sen aynı zamanda çok güçlü bir karaktere sahipsin. Kimsenin görmediklerini görür, kendini ona göre ayarlarsın. Haliyle senin sırtın hiçbir zaman yere gelmez. Oldu da geldi diyelim, düştüğün yerden kalkmasını bilirsin. Sen bardağın her zaman dolu tarafından bakarsın bir kere. Bu acımasız hayata katlanabilmek için pozitif bir bakış açısı geliştirmişsin kendine. Etrafındakiler de senin bu özelliğinden bir hayli etkileniyor.

Peki bu özelliğin hiç mi kötü yanı yok? Maalesef var. Sen her şeye olumlu tarafından baktığın için kalbinde hiçbir kötülük yok. İnsanlardaki iyi tarafı görmeyi tercih ediyorsun. Gel gör ki insanlar senin kadar masum, saf kalpli değil. Senin daha fazla üzülmeni hiç istemeyiz!

Kendine dikkat et, olur mu?

Senin kadar meraklısını görmedik bu hayatta!

Meraklı dediysek dur hemen yanlış anlama! Dünyaya, hayata karşı büyük bir merak içerisindesin sen. Hayatın getireceği yeni tecrübelere açıksın. Sen yerinde sayan, hayatını heba eden bir insan değilsin. İçindeki maceracı çocuk hiçbir zaman susmamış senin! Çocuk dediğimize bakma, sen aslında yaşıtlarından her zaman daha olgun olmuşsun. Tutkun da eksik olmamış bu hayatta. Hayatı derinden hissetme yeteneğin, tutkularınla birleşince seni eşsiz kılıyor. Kalbinin sesini dinlemekten çekinmeyen, sevgiyi korkusuzca yaşayan bir insansın. Hayata bakış açını duyguların yönetiyor senin. Eğer bir yere, bir insana karşı olumsuz hislerin varsa eninde sonunda doğru çıkar o hisler! Bu yüzdendir ki çoğu kişi seni 'insan sarrafı' olarak tanımlar. 

Ee, bu kadar meraklı olman boşuna değilmiş demek ki! Senin bu merakın, hayata karşı olan tutkun ve maceracı ruhunla birleşince, seni sen yapan özelliklerin ortaya çıkıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
102
35
31
18
12
9
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aziza Erle

Tek resimli anket hiç eğlenceli değil

mamamia

Sen eşsiz bir insansın! Biliyorum 😝 Yahu ördek net görünüyor zaten ne demek fıçınin içindeki ördeği gördüğüne göre eşsizsin görmeyen kördür zaten

foschia

Bence biz ördeğin içindeki fırçayı göremedik :DD

MUSTAFA KARAKOÇ

Sen eşsiz bir insansın!