Görüş Bildir
Haberler
İlk Gördüğün Figüre Göre Hayatında Eksik Kalan Şeyi Söylüyoruz!

İlk Gördüğün Figüre Göre Hayatında Eksik Kalan Şeyi Söylüyoruz!

Birazdan göreceğin görselle hayatındaki eksik kalmış duyguyu öğrenmeye hazır mısın? 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu görselde ilk ne gördün?

Bu görselde ilk ne gördün?

Senin hayatında aşk eksik!

Bu görselde gözüne çarpan ilk figür kuş olduğuna göre senin hayatında aşk eksik. Sen uzun süredir kalbinin kapılarını kapatmışsın. Kimi zaman o kapıyı çalanlar olmuş ama pek de kalıcı olmamışlar gönlünde. Haliyle senin aşk kriterlerin birazcık yükselmiş. Sen kendini bırakabileceğin, büyüsüne kapılıp gideceğin, ayaklarının yerden kesileceği bir aşk istiyorsun. Daha da önemlisi sen güvenmek, güvenilmek istiyorsun. 'Şu yapay dünyada gerçek bir insan kalmadı mı gerçekten?' diye düşünüp duruyorsun. Önceki ilişkilerin senin kalbini çokça kırmış çünkü. Yeri gelmiş seni hor görmüş, yeri gelmiş sana yeterince güven vermemişler. Tabiri caizse sen, zamane aşklarından pek de memnun değilsin. Şöyle uzun uzun bakışabileceğin, derdine dermen olacak bir kişi istiyorsun. 

O zaman müjdeli haberleri duymaya hazır mısın? 2024 senin yılın olacak! Nereden biliyorsun diye sorma...

Senin hayatında huzur eksik!

Bu görselde gözüne çarpan ilk figür gramofon olduğuna göre senin hayatında huzur eksik. Yaşadığın yerden, çevreden, belki de ilişkilerinden, işinden veya okulundan o kadar sıkıldın ki çekip gitmek geliyor içinden. Şöyle tek başına bir yolculuğa çıkmak, hiç değilse biraz olsun kafanı dinlemek istiyorsun. Özellikle de başkalarının senin yerine karar vermeye başlaması bir hayli canını sıkmaya başlamış. Hayatının kontrolü senin elinde değilmiş gibi hissediyorsun. Bitmek bilmeyen bir koşturmacanın içinde sürükleniyormuş gibisin. Senin son zamanlarda ihtiyacın olan tek şey birazcık huzur. Öyle uzun kafa tatillerine durumun pek el vermese de şöyle güzelce kendini dinleyebileceğin bir zamana ihtiyacın var. Ne dersin tınısını sevdiğin bir müzik açıp biraz ruhunu dinlendirmeye? 

Baksana gördüğün gramofon figürü tam da bunu temsil ediyor aslında!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
22
11
10
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ulaş Önder Yilmaz

Abi şu testlerde fotoğrafı zaten içerik kapak fotoğrafı olarak koymayın. Resmin ortasında yazı geçiyor zaten diye direkt gramofonu gördüm ben. Boşu boşuna ha... Devamını Gör

Çiğdem Pala

Aynen ya kaç tane testi çözemedim bu yüzden.

oleyyyy oleyy

huzur eksik diyor ama Allaha şükür öyle bir durum yok

ömer

Senin hayatında huzur eksik! Napalım ağlayakta gözden mi olak ?