Görüş Bildir
Haberler
İlk Gördüğün Figüre Göre Seni Sen Yapan Şeyi Söylüyoruz!

İlk Gördüğün Figüre Göre Seni Sen Yapan Şeyi Söylüyoruz!

Dilara Bağcı
08.12.2023 - 17:18 Son Güncelleme: 08.12.2023 - 23:48

Seni sen yapan özelliğini soracak olsak vereceğin cevap ne olurdu? Eğer bir cevabın yoksa, görselimizde ilk gördüğün figürü seç biz sana cevabını verelim!

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Söyle bakalım, bu görsele baktığında ilk gördüğün figür aşağıdakilerden hangisi?

Söyle bakalım, bu görsele baktığında ilk gördüğün figür aşağıdakilerden hangisi?

Seni sen yapan özelliğin asaletin!

Bu resimde ilk gördüğün figür ördek olduğuna göre seni sen yapan en büyük özelliğinin asaletin olduğunu söyleyebiliriz. Sen girdiğin ortamda ışığın ile tüm gözleri üzerine çekersin. Kendinden emin duruşun sana çok farklı bir hava katıyor. Pozitif enerjin, bakışlarına da yansıyor. Senin bakışlarından etkilenmemek mümkün değil. Haliyle sen, bir isteğini oldukça kolay bir şekilde elde ediyorsun. İnsanları birazcık da manipüle ediyorsun sanki. Ne yapalım yani, saf olalım da canımıza mı okusunlar? Kimse senin eline su dökemez tatlım. Seninle uğraşmak biraz güven ister. Hele ki seni kendine aşık etmek, her yiğidin harcı değil. Sen kendine odaklanan, biraz da hırslı ve azimli bir insansın. Kısacası sana hayran olmamak elde değil. Fakat belirtmeden geçemeyeceğiz, senin düşmanın da bir hayli fazla!

Seni sen yapan özelliğin neşen!

Bu resimde ilk gördüğün figür tavşan olduğuna göre seni sen yapan en büyük özelliğinin neşen olduğunu söyleyebiliriz. Sen bugüne kadar yaşadığın bütün olumsuzluklara gülüp geçmeyi başarmışsın. Kimi zaman seni bu özelliğin yüzünden 'vurdumduymaz' ilan etmişler. Fakat sen mantıklı düşünceleri de olan, hayatı ciddiye de alan bir insansın. Sadece hayatın keyifli taraflarına değil, diğer noktalarına da önem veriyorsun. Sadece keyif alabileceğin noktaları ön plana çıkarmayı seçiyorsun. Sen enerjisi düşük bir ortamı hemen neşelendirebilir, yeni girdiğin bir ortamda tüm gözleri üzerine çekebilirsin. Etrafındaki insanlar senin mizah yeteneğinin oldukça farkında. Haliyle bu durum senin de hoşuna gidiyor. Şu kısacık ömrümüzde, neden kötü günlere odaklanıp hayatımızı zehir edelim ki, değil mi?

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
28
15
9
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın