Görüş Bildir
Haberler
İlişkilerini Herkesin Gözüne Sokarak Yaşayanlar Hakkında Şaşırtıcı Bir Gerçek Var!

etiket İlişkilerini Herkesin Gözüne Sokarak Yaşayanlar Hakkında Şaşırtıcı Bir Gerçek Var!

Gozex
23.01.2017 - 18:07

Hepimizin vardır böyle arkadaşları, ilişkilerini her platformda paylaşıp güzel yorumlar bekleyip anlat anlat bitiremeyenler. Unilad'e göre aslında hiç de göründükleri gibi değiller.

Kaynak: http://www.unilad.co.uk/relationships...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Anlaşılan o ki her türlü platformda ölümsüz aşklarını paylaşıp oramıza buramıza sokan insanlar ayrılması en muhtemel olanlar. Kim bilirdi değil mi? 😒

Anlaşılan o ki her türlü platformda ölümsüz aşklarını paylaşıp oramıza buramıza sokan insanlar ayrılması en muhtemel olanlar. Kim bilirdi değil mi? 😒

Kimlerden bahsettiğimizi çok iyi biliyorsunuz, hani bazen sizde kusma isteği uyandıran, sevgileri sonsuzmuş gibi davranıp uzun uzun fotoğraf açıklaması yapan ve bunu ısrarla bıkmadan her gün tekrarlayan o insanlardan bahsediyoruz.

Seksolog Nikki Goldstein, "Online ortamda birbirine daha aşık görünen çiftler yaşadıkları problemleri ve güven eksikliklerini bu yolla kapatıyor olabilirler." diyor.

Sosyal medyada aktif olarak paylaşım yapan bu çiftler çoğunlukla dışarıdan onay bekleyenler.

Bir insan hayatındaki pürüzlerle mücadele ederken sosyal medyada aldığı tüm beğeniler hoş yorumlar o insana destek veren unsurlar - beraber fotoğrafını attığı insan değil, insanların ne düşündüğü onu ayakta tutuyor.

Bunu anlamak için dahi olmak gerekmiyor ama turnayı gözünden vurmuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Goldstein, aynı zamanda ilişkilerini sosyal medyanın tepesinden bağıranların bunu partnerlerini sahiplenme amaçlı yapıyor olabileceğini de vurguladı.

Özünde 'Hey, bu insan bana ait!' veya eski sevgililerine uzak durma mesajı gönderiyorlar. İki türlü de çıkarcı bir hareket ve ilişkiye faydası yok.

Eğer bunu okurken bahsedilenin kendiniz olabileceğini düşünüyorsanız kendinize belli sorular sormalısınız.

Gerçek dünyada internetteki gibi miyiz? İlişkinin nasıl yürüdüğüyle mi yoksa nasıl gözüktüğüyle mi ilgileniyoruz?

Eğer cevap nasıl gözüktüğünüzse Facebook'u, Instagram'ı biraz rahat bırakın, daha da önemlisi bizi biraz rahat bırakın...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
254
64
16
7
6
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
witch

En nefret ettiğim tipler ya. Özgüvensiz ve ergen ilişkiler. Çok sıkıcı hayatları var ve sürekli aşırı mutluyuz eğleniyoruz kıskanın modundalar. Acıyorum ya n... Devamını Gör