Görüş Bildir
Haberler
İETT 'Yoğun Saat' Uygulamasına Geçiyor

İETT 'Yoğun Saat' Uygulamasına Geçiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı yeni tedbirlerin ardından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımda yeni düzenlemeye gitti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada Ramazan ayının ilk iki haftasında kısmi kapanma kararı alındığını duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da kısmi kapanma kararıyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. İmamoğlu, 'İstanbullu hemşerilerimizin dikkatine. Cumhurbaşkanlığınca alınan yeni pandemi kısıtlamaları göz önünde bulundurularak, İBB tarafından İstanbul’da toplu ulaşımla ilgili yeni düzenlemeler yapılmıştır' dedi.

İmamoğlu'nun duyurduğu kararlar şunlar: 

  • İBB olarak, toplu ulaşımda yarın itibarıyla 'yoğun saat' uygulamasına geçilecektir.

  • Tüm toplu taşıma sistemleri sokağa çıkma yasağının 3 saat öncesinden itibaren (16:00-19:00 arası) tam kapasite hizmet verecektir.

  • 18 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlarımızın İstanbulkarları Cumhurbaşkanlığı kararı gereği ulaşıma kapatılacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
12
8
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yunus Emre Can

İyi bari hemen aksiyon alabilmiş iett. Önce bu açıklamaları iett'ye bildirse ve ieet günler öncesinde hatlar için otobüsler ayarlabilse planını çizse ama ibb... Devamını Gör

sergo

Bakalım akpliler bu haberi nasıl boklayacak?

Barney

mesela ibb olarak bu kararı verebilmesi için kısıtlama mı açıklanması gerekiyordu? ben belediye olarak kapasiteyi arttırıyorum denemiyor mu? bari chp li bele... Devamını Gör